Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Διακρίσεις των κοριτσιών του τμήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης των «Δελφινιών» Πτολεμαΐδας

Διακρίσεις των κοριτσιών του τμήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης των «Δελφινιών» Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Για ακόμη μία φορά το τμήμα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της ΑΚΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ,ως το μοναδικό στη Δυτική Μακεδονία,έδωσε το παρόν στους Πανελλήνιους αγώνες ορίων Καλλιτεχνικής κολύμβησης που διεξήχθησαν στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσ/νίκης στις 15 Δεκ.

Οι έξι αθλήτριες του συλλόγου Λιούρη Στέλλα, Καλογριά Ελένη, Μπέλτσου Όλγα, Λιούρη Παναγιώτα, Ματθαίου Μαρία, Λιούρη Μιχαέλα, έλαβαν μέρος στους αγώνες ανάμεσα σε 65 αθλήτριες συνολικά και κορυφαίες ομάδες του αθλήματος όπως ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κ με μία εξαιρετική παρουσία , κατάφεραν να προκριθεί η ομάδα προκειμένου να ανέβει κατηγορία κ να θέσουν τις προϋποθέσεις για την συμμετοχή τους στο καλοκαιρινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες,την προπονήτρια Μπασέα Ελένη κ τους εφόρους Φωκά Σοφία κ Τσακιλτσίδη Αχιλλέα. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνο εκπρόσωπο του σωματείου Ηρακλής Θεσσαλονίκης για την απονομή κ την φιλοξενία. Είναι γεγονός ότι η παρουσία της Προπονήτριας Έλενας Μπασέα και της ομάδας της ,έδωσαν μία άλλη διάσταση στα δρώμενα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου μας , καθώς όπως και όλα τα άλλα τμήματα της ΑΚΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ , έχει παράξει σημαντικό έργο. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ανοδικής πορείας του Κολυμβητηρίου μας.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Στο Νοσοκομείο Γρεβενών βρέθηκε ο Αν. Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης-VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 12 Ιουνίου 2021, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης ...