Αρχική > Slider > ΔΕΤΗΠ: Προσπάθεια εξόφλησης οφειλών από μεγάλους κακοπληρωτές – Τον Νοέμβριο η μελέτη της ΑΝΚΟ για τη σύνδεση τηλεθέρμανσης με την Πτολεμαΐδα5

ΔΕΤΗΠ: Προσπάθεια εξόφλησης οφειλών από μεγάλους κακοπληρωτές – Τον Νοέμβριο η μελέτη της ΑΝΚΟ για τη σύνδεση τηλεθέρμανσης με την Πτολεμαΐδα5

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Συνεχίζονται από τη ΔΕΤΗΠ οι προσπάθειες εξόφλησης οφειλών από ιδιώτες που χρωστούν μεγάλα ποσά στην επιχείρηση, με όσους μεγάλους κακοπληρωτές δεν συμμορφώνονται να οδηγούν την επιχείρηση σε κόψιμο της τηλεθέρμανσης στην οικοδομή. Στις αρχές τις εβδομάδας είχαν καταγραφεί περίπου 70 οικοδομές που όφειλαν μεγάλα ποσά (άνω των 20.000 ευρώ), ωστόσο όπως σημείωσε μιλώντας στον «Π» ο πρόεδρος της επιχείρησης Δημήτρης Καρακασίδης, οι περισσότεροι εξ αυτών οδηγήθηκαν σε ρύθμιση.

Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, όσο ο καιρός θα επιδεινώνεται και ο κόσμος θα χρειαστεί την τηλεθέρμανση, ο αριθμός των ανθρώπων που θα κάνουν ρύθμιση προς τη ΔΕΤΗΠ θα αυξηθεί. Να σημειωθεί πως το συνολικό χρέος τρίτων που οφείλουν προς την επιχείρηση αγγίζει το 1.5 εκ. ευρώ. Ο κ. Καρακασίδης καλεί όσου χρωστούν να σπεύσουν να κάνουν ρύθμιση, χωρίς επιτόκιο και δόσεις ανάλογα με το χρέος.

 

Το στοίχημα της τηλεθέρμανσης

Το προσεχές διάστημα, μέσα στο Νοέμβριο, αναμένονται να ολοκληρωθούν οι μελέτες από την ΑΝΚΟ για τη σύνδεση της τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας με την υπό κατασκευή μονάδα Πτολεμαΐδα 5. «Περιμένουμε τις μελ΄τες για να δούμε πως θα προχωρήσουμε με τη χρηματοδότηση, θέμα για το οποίο θα έχει συναντήσεις στην Αθήνα με αρμόδιους φορείς και την κυβέρνηση, αφού το αρχικό ποσό χρηματοδότησης αγγίζει τα 40 εκ. ευρώ.

 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη