Αρχική > Slider > Δεν χάνει κομματική εκδήλωση ο Καρυπίδης – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Δεν χάνει κομματική εκδήλωση ο Καρυπίδης – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Πολλές φορές έχει διατυπωθεί η έντονη ταύτιση που έχει ο Θοδωρής Καρυπίδης με την Κυβέρνηση, και η απώλεια του ανεξάρτητου χαρακτήρα που είχε η υποψηφιότητα του στις εκλογές του 2014. Η προσέγγιση φυσικά δεν είναι μόνο σε διαλεκτικό επίπεδο. Με τη φυσική του παρουσία σχεδόν σε όλες τις κομματικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει τη βούληση του να «κολλήσει» στην αριστερή κυβέρνηση.
Ιδιαίτερα σχολιάστηκε η παρουσία του στην σαββατιάτικη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πτολεμαΐδα με ομιλήτρια τη γνωστή σε όλους μας Σία Αναγνωστοπούλου, που έγινε υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών. Ο Περιφερειάρχης άδραξε την ευκαιρία να παραστεί, καθήμενος σε διακριτή θέση δίπλα στο πάνελ, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του Ηλία Κάτανα και Σταύρο Γιαννακίδη. Το περίεργο είναι, πως ενώ το Σκοπιανό είναι ένας από τους κύριους λόγους που έπεσε η δημοτικότητα του στο ναδίρ, ο Περιφερειάρχης δείχνει να μην το έχει συνειδητοποιήσει και συνεχίζει ακάθεκτος….
ΥΓ. Βλέπουμε πως είναι παρών σε πολλές κομματικές εκδηλώσεις και ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης. Οι φήμες για το ότι ενδιαφέρεται για μια θέση στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ εντείνονται.
Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team