Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Δεκάδες παιδιά στα Εργαστήρια κατασκευών και αφήγησης των δασκάλων- νηπιαγωγών  

Δεκάδες παιδιά στα Εργαστήρια κατασκευών και αφήγησης των δασκάλων- νηπιαγωγών  

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Δεκάδες παιδιά συμμετείχαν στα εργαστήρια και στις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επρόκειτο για μια εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού ο Σύλλογος  Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη και οι σχολικοί σύμβουλοι 3ης και 4ης Π.Ε Κοζάνης στα πλαίσια του Ετήσιου Εκπαιδευτικού Προγράμματος με θέμα το «Σύγχρονο Παραμύθι».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τα 90 παιδιά που βρέθηκαν την Κυριακή στο φιλόξενο χώρο της βιβλιοθήκης συμμετείχαν με ενθουσιασμό στα εργαστήρια. Έφτιαξαν τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τους στο Εργαστήρι των ευχών και ζυμαροαγγελάκια στο Εργαστήρι των Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών και άκουσαν χριστουγεννιάτικα παραμύθια στο Εργαστήρι Παραμυθιών.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας, Κατερίνα Ασπράγκαθου, ευχαριστεί τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και του σχολικούς συμβούλους κ.κ. Ελένη Μπαμπίλα και Δημήτριο Πλωμαρίτη για τη συνδιοργάνωση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επίσης ευχαριστεί θερμά τις εκπαιδευτικούς μέλη του συλλόγου που εθελοντικά στελέχωσαν τα εργαστήρια και συγκεκριμένα: για το Εργαστήρι κατασκευών τις κ.κ.  Έφη Αβραμίδου, Ζαχαρώ Σιαπανίδου, Τάνια Δέλπη, Πετρούλα Γουγούση, Μάρθα Μαυροπούλου, Αφροδίτη Τσακουρίδου, Άννα Στεργιάννη, Αγάπη Τερζοπούλου, τον Κυριάκο και τη Ξένια. Ευχαριστεί επίσης τις κ.κ. Ελευθερία Φουστέρη, Στέλλα Μουσλή και Σοφία Καλμανίδου για την Αφήγηση παραμυθιών, καθώς επίσης τα παιδιά και όλους που όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 2.759 νέα κρούσματα (22/4) – Πόσα εντοπίζονται στις ΠΕ Κοζάνης, Καστοριάς και Φλώρινας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στα 2.759 τα νέα κρούσματα – 822 οι διασωληνωμένοι, 75 θάνατοι, ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ Στη Δ. Μακεδονία: ...