Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δασταμάνης: «Σημαντικό στήριγμα για τους κτηνοτρόφους και τους κρεοπώλες των Γρεβενών η επαναλειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων»

Δασταμάνης: «Σημαντικό στήριγμα για τους κτηνοτρόφους και τους κρεοπώλες των Γρεβενών η επαναλειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Τη βαθύτατη ικανοποίησή του για την επαναλειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων εξέφρασε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στους ανανεωμένους χώρους των εγκαταστάσεων συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Εμπορίου και Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Ζήση Κιάκα και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ.Χρήστο Τριγώνη.

Στις δηλώσεις του ο κ.Δασταμάνης υπογράμμισε ότι «η επαναλειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων αποτελεί σημαντικό στήριγμα για τους Κτηνοτρόφους και τους Κρεοπώλες των Γρεβενών καθώς σταματά η ταλαιπωρία της μετακίνησης του ζωικού μας κεφαλαίου σε άλλες περιοχές που στερούσε χρόνο και χρήμα από παραγωγούς και εμπόρους του Δήμου μας».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα Δημοτικά Σφαγεία, που λειτουργούν από τις 30 Νοεμβρίου του 2020 με νέα ιδιοκτησία μετά και τη σχετική δημοπρασία που διεξήγαγε ο Δήμος Γρεβενών, έχουν ήδη προσφέρει δεκαπέντε νέες θέσεις εργασίας στον τόπο μας ενώ μέσα στον Δεκέμβριο εξυπηρετήθηκαν, κατά τρόπο άριστο, όλες οι τοπικές ανάγκες που προέκυψαν λόγω της εορταστικής κίνησης των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Στην Εορδαία τα 15 από τα 21 κρούσματα του Σαββάτου – Η αναφορά της Περιφέρειας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Π.Ε. Κοζάνης για την πανδημία COVID-19, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών αναφέρει ...