Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δ. ΙΕΚ Κοζάνης: Ενημέρωση για το πως θα συνεχίσουν να γίνονται τα μαθήματα (θεωρητικά – εργαστηριακά) και για τις τελικές εξετάσεις

Δ. ΙΕΚ Κοζάνης: Ενημέρωση για το πως θα συνεχίσουν να γίνονται τα μαθήματα (θεωρητικά – εργαστηριακά) και για τις τελικές εξετάσεις

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ – ΜΙΚΤΗΣ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ Κοζάνης αφού έλαβε υπόψη την εγκύκλιο με Αρ. Πρωτ: Κ5/53712/14-05-2021, της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας και σύμφωνα με τα οριζόμενα στις αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.29696/13-05-2021(Β΄1903) και Δ1α/Γ.Π.οικ.29922/13-05-2021 (Β΄1944) κοινές υπουργικές αποφάσεις, σας ενημερώνει για την έναρξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο ΔΙΕΚ, από 17 Μαΐου 2021, ως εξής:
Από 17 Μαΐου έως 30 Ιουνίου 2021, ημερομηνία κατά την οποία λήγει το εαρινό εξάμηνο 2021Α και το έτος κατάρτισης 2020-2021:
Όλα τα θεωρητικά μαθήματα θα συνεχίσουν να διενεργούνται αποκλειστικά και μόνο με μεθόδους εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Όλα τα εργαστηριακά μαθήματα επειδή πραγματοποιούνται σε κλειστούς χώρους εργαστηρίων, θα συνεχίσουν να διενεργούνται αποκλειστικά και μόνο με μεθόδους εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Οι τελικές εξετάσεις θα γίνουν ΜΟΝΟ με την εκπόνηση γραπτών εργασιών (όπως έγιναν και τα προηγούμενα δυο τελευταία εξάμηνα της πανδημίας) που θα δοθούν στους καταρτιζόμενους από τους εκπαιδευτές και θα ολοκληρωθούν μέχρι 18 Ιουνίου 2021, ώστε οι εκπαιδευτές να έχουν παραδώσει βαθμολογίες μέχρι 20 Ιουνίου 2021, προκειμένου να εκδοθούν άμεσα αποτελέσματα επίδοσης.
Τυχόν επανεξετάσεις θα γίνουν επίσης ΜΟΝΟ με την εκπόνηση γραπτών εργασιών που θα δοθούν στους καταρτιζόμενους από τους εκπαιδευτές και θα πραγματοποιηθούν 25 Ιουνίου 2021 ώστε 29 Ιουνίου 2021 να εκδοθούν τα τελικά αποτελέσματα εξαμήνου και να εκδοθούν ΒΕΚ την 1η Ιουλίου 2021.</p>
Εννοείται ότι συνεχίζουμε για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια καταρτιζομένων, εκπαιδευτών και διοικητικού προσωπικού να τηρούμε αυστηρά όλους τους κανόνες, όπως αυτοί περιγράφονται στις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.
Ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 (self test) είναι υποχρεωτικό μέτρο για διοικητικό προσωπικό και σπουδαστές που είτε συνεχίζουν είτε αρχίζουν την Πρακτική τους Άσκηση.
O έλεγχος διενεργείται μία (1) φορά την εβδομάδα, πριν από τη Δευτέρα, έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση της πρακτικής άσκησης. Κατά την πρώτη εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου, ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος δύναται να διενεργηθεί από 17 έως 23 Μαΐου 2021.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή στην Πόλη της Φλώρινας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εκδηλώσεις μνήμης για τα 99 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Φλώρινας, το πρωί της ...