Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Δ.ΕΥ.Α.Κ. για το πρόβλημα ύδρευσης στο Μαυροδένδρι: Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται προσωρινά με νερό που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΙΜΟ – Παρέχεται εμφιαλωμένο νερό στους κατοίκους

Δ.ΕΥ.Α.Κ. για το πρόβλημα ύδρευσης στο Μαυροδένδρι: Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται προσωρινά με νερό που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΙΜΟ – Παρέχεται εμφιαλωμένο νερό στους κατοίκους

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Τα συνεργεία της Δ.ΕΥ.Α.Κ. συνεχίζουν την προσπάθεια να αποκαταστήσουν τη βλάβη που παρουσιάστηκε στο σύστημα ύδρευσης της Τ.Κ. Μαυροδενδρίου του Δήμου Κοζάνης, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι αύριο το πρωί.

Μέχρι τότε και για να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες των κατοίκων του οικισμού, παρέχεται νερό στο δίκτυο από γεώτρηση η οποία έχει μεγάλη ποσότητα νιτρικών. Γι΄ αυτό οι κάτοικοι μπορούν να χρησιμοποιούν το νερό για οποιαδήποτε άλλη χρήση, αλλά ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΟΥΝ.

Προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους σε πόσιμο νερό μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μαυροδενδρίου, ο οποίος θα μεριμνήσει για την προμήθεια τους με εμφιαλωμένο νερό.     

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

Από τη

ΔΕΥΑΚ

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team