Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Χρήστος Ζευκλής (δήμαρχος Βοΐου): «επικοινώνησα το απόγευμα με τη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για να μεταφέρω τα δεδομένα και την σημερινή εικόνα, μαζί με την απαίτηση να αρθούν τα μέτρα του σκληρού lockdown στο δήμο μας»

Χρήστος Ζευκλής (δήμαρχος Βοΐου): «επικοινώνησα το απόγευμα με τη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για να μεταφέρω τα δεδομένα και την σημερινή εικόνα, μαζί με την απαίτηση να αρθούν τα μέτρα του σκληρού lockdown στο δήμο μας»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η εικόνα του Covid-19 στο Βόιο

Από την προηγούμενη Πέμπτη μέχρι σήμερα τα συνεργεία του δήμου Βοΐου διενήργησαν 511 rapid test σε συνδημότες μας σε όλη την επικράτεια του δήμου. Βρέθηκαν μόλις τρία θετικά δείγματα γεγονός που μας κάνει πιο αισιόδοξους και κυρίως αποδεικνύει ότι δεν πάει χαμένη η προσπάθεια ολονών μας μιας και η κατάσταση που βιώνουμε έχει φέρει στα όρια πολλούς συνδημότες μας τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά.
Ο δήμος Βοΐου σε βάθος 14ημερου έχει 36 ενεργά κρούσματα ενώ σε βάθος επταημέρου 8 κρούσματα.
Από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι σήμερα έχουμε εκφράσει πολλές φορές σε όλα τα επίπεδα την προβληματική λειτουργία του Εοδυ τόσο στην καταγραφή όσο και στην ιχνηλάτηση των κρουσμάτων.
Κατόπιν αυτών επικοινώνησα το απόγευμα με τη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για να μεταφέρω τα δεδομένα και την σημερινή εικόνα, μαζί με την απαίτηση να αρθούν τα μέτρα του σκληρού lockdown στο δήμο μας το συντομότερο.Ας ελπίζουμε ότι θα εισακουστούμε.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: Πως κατανέμονται τα χθεσινά κρούσματα- Ανησυχία σε Π.Ε. Κοζάνης και Γρεβενών- Η αναφορά της Π.Ε. Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Π.Ε. Κοζάνης για την πανδημία COVID-19, στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών αναφέρει ...