Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Χρ. Ζευκλής, δήμαρχος Βοΐου: «Το Στρατόπεδο Πόρτη εξαιρείται οριστικά από κάθε συζήτηση για δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών»

Χρ. Ζευκλής, δήμαρχος Βοΐου: «Το Στρατόπεδο Πόρτη εξαιρείται οριστικά από κάθε συζήτηση για δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε μια ανακοίνωση, θετική για το δήμο Βοΐου, προχώρησε ο δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, στην έναρξη του δημοτικού συμβουλίου, που γίνεται με τηλεδιάσκεψη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το στρατόπεδο Μ. Πόρτη στη Νεάπολη, με απόφαση ΓΕΣ και ΓΕΕΘΑ, εξαιρείται οριστικά από κάθε συζήτηση για δημιουργία Κέντρου Υποδομής Μεταναστών».

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους βουλευτές που στάθηκαν στο πλευρό του δήμου, δηλώνοντας τέλος, ότι «ένας αγώνας κρατάει μια δεκαετία για το δήμο μας, δικαιώθηκε».

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γιούλα Γκατζαβέλη- Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών: «Δεν καταφέρατε να πλήξετε την ηθική του Κασαπίδη- Αν θέλετε κρατικοδίαιτους να ασχολούνται με την πολιτική πείτε το- Οι παραιτήσεις μας στη διάθεση του Περιφερειάρχη αν χρειαστεί»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Αν θέλετε να αλλάξουμε το εκλογικό σύστημα και να συμμετέχουν μόνο δημόσιοι υπάλληλοι με κρατικοδίαιτους συγγενείς να μας ...