Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ: Καταργείται η μάσκα σε εξωτερικούς χώρους – Τέλος η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας από 28 Ιουνίου

ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ: Καταργείται η μάσκα σε εξωτερικούς χώρους – Τέλος η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας από 28 Ιουνίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤη δυνατότητα κατάργησης της χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, όπου δεν υπάρχει συνωστισμός, ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Το μέτρο ισχύει από αύριο στις 5 το πρωί, σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ συνεχίζεται να είναι υποχρεωτική η μάσκα σε εσωτερικούς χώρους και σε μέρη όπου δεν υπάρχει συνωστισμός.

Επίσης, από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, ισχύει το μέτρο άρσης του περιορισμού νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας. Ακόμημ ισχύει εξαίρεση των πλήρως εμβολιασμένων από την υποχρεωτικότητα self test, ενώ 15 μέρες μετά τη 2η δόση εμβολιασμού, μπορούν να μη φορούν μάσκα και οι πλήρως εμβολιασμένοι στα γυμναστήρια.

Ακόμη, ανακοινώθηκε η αύξηση του ορίου καθήμενων στην εστίαση στα 10 άτομα, ενώ στις δεξιώσεις ανώτατο όριο 300 άτομα. Στις παραλίες όριο 120 άτομα ανά 1000 τ.μ.

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Τεράστια μεταγραφική επιτυχία για την Κοζάνη -Απέκτησε τον τερματοφύλακα Δημήτρη Κυριακίδη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μια μεταγραφή που ταράζει τα νερά και δείχνει πόσο ψηλά στοχεύει φέτος η ποδοσφαιρική ομάδα της Κοζάνης παρουσίασε ...