Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Χάλκινη η Χριστίδου Γραμματική της Εορδαϊκής Δύναμης στην Κροατία

Χάλκινη η Χριστίδου Γραμματική της Εορδαϊκής Δύναμης στην Κροατία

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με το χάλκινο μετάλλιο επέστρεφε η αθλήτρια της Εορδαϊκής Δύναμης , Χριστίδου Γραμματική, από την Κροατία και σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του TAEKWONDO

toula-croatia-2016-3

Συγκεκριμένα έλαβε μέρος στο  ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF 22nd Zagreb Croatia Taekwondo  Open 2016 που διεξήχθη 12-13 Νοεμβρίου 2016  στο Zagreb Κροατίας   κατακτώντας την 3η Θέση (Χάλκινο Μετάλλιο) στην κατηγορία Female

toula-croatia-2016-4

Το επίπεδο των αθλητών στην συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν πολύ υψηλό ειδικά στην κατηγορία senior male-female διότι το Croatia Open θεωρείται σταθμός λόγω της  βαθμολογίας που δίνει μέσω G1 προκειμένου οι υποψήφιοι να συγκεντρώσουν βαθμούς για την επερχόμενη Ολυμπιάδα του Τόκυο του 2020.

toula-croatia-2016-terren

Η συμμετοχή και μόνο των αθλητών αποτελεί σημαντική εμπειρία σε αυτές τις διοργανώσεις έτσι οι αθλητές –ριες  που συμμετείχαν  ανερχόταν στους 1500 με ηλικιακές κατηγορίες Cadet, Junior, Senior, από 50 κράτη.

 

Συγχαρητήρια λοιπόν στην Χριστίδου Γραμματική για την θέση που κατέκτησε και καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες , στην αγωνιστική της προσπάθεια.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.