Αρχική > Slider > Μπήκαν σήμερα οι υπογραφές για τη σύμβαση αποπεράτωσης του Κέντρου Αντισφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα

Μπήκαν σήμερα οι υπογραφές για τη σύμβαση αποπεράτωσης του Κέντρου Αντισφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Υπεγράφη σήμερα, 7 Δεκεμβρίου 2015, η  σύμβαση για την αποπεράτωση του Κέντρου Αντισφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα, μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της αναδόχου εταιρίας.

Το έργο ύψους 312.302,03 χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕ 205 (ΕΠΑΔΥΜ) και από κονδύλια του Ειδικού Τέλους Ανάπτυξης (2012-2016) με δικαιούχο την Π.Ε Κοζάνης.  Η προθεσμία περάτωσης του έργου είναι οχτώ μήνες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Μέχρι σήμερα στο χώρο του οικοπέδου έχουν ολοκληρωθεί το κτίριο εξυπηρέτησης και το κλειστό γήπεδο σαν ανεξάρτητα τμήματα.

Στα οκτώ συνολικά γήπεδα έχουν κατασκευαστεί η υποδομή των αγωνιστικών χώρων, το περιμετρικό σύστημα απορροής των όμβριων υδάτων (χωρίς τις απαιτούμενες σχάρες), η διαμόρφωση των δύο επιπέδων με τα απαιτούμενα τοιχία, οι διάδρομοι προσέγγισης και η υποδομή του φωτισμού των γηπέδων (υπόγειες καλωδιώσεις και δομικό μέρος των φρεατίων).

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες που έχουν σχέση με την υπόβαση γηπέδων-ασφαλτόστρωση γηπέδων, τις σχάρες περιμετρικών καναλιών απορροής όμβριων-σενάζ, την περίφραξη γηπέδων, την κατασκευή οδού πρόσβασης οχημάτων στο χώρο των γηπέδων και τον ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Π.Ε Κοζάνης ενισχύουν και στηρίζουν έμπρακτα τον αθλητισμό, δημιουργώντας αθλητικές υποδομές, ενισχύοντας και συντηρώντας τις υπάρχουσες.

Ο αθλητισμός αποτελεί για την Περιφερειακή Αρχή έναν από τους κεντρικότερους πυλώνες του σχεδίου δράσης της και βασικό στοιχείο της κοινωνικής πολιτικής της.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team