Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Μπήκαν σήμερα οι υπογραφές για τη σύμβαση αποπεράτωσης του Κέντρου Αντισφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα

Μπήκαν σήμερα οι υπογραφές για τη σύμβαση αποπεράτωσης του Κέντρου Αντισφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Υπεγράφη σήμερα, 7 Δεκεμβρίου 2015, η  σύμβαση για την αποπεράτωση του Κέντρου Αντισφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα, μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της αναδόχου εταιρίας.

Το έργο ύψους 312.302,03 χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕ 205 (ΕΠΑΔΥΜ) και από κονδύλια του Ειδικού Τέλους Ανάπτυξης (2012-2016) με δικαιούχο την Π.Ε Κοζάνης.  Η προθεσμία περάτωσης του έργου είναι οχτώ μήνες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Μέχρι σήμερα στο χώρο του οικοπέδου έχουν ολοκληρωθεί το κτίριο εξυπηρέτησης και το κλειστό γήπεδο σαν ανεξάρτητα τμήματα.

Στα οκτώ συνολικά γήπεδα έχουν κατασκευαστεί η υποδομή των αγωνιστικών χώρων, το περιμετρικό σύστημα απορροής των όμβριων υδάτων (χωρίς τις απαιτούμενες σχάρες), η διαμόρφωση των δύο επιπέδων με τα απαιτούμενα τοιχία, οι διάδρομοι προσέγγισης και η υποδομή του φωτισμού των γηπέδων (υπόγειες καλωδιώσεις και δομικό μέρος των φρεατίων).

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες που έχουν σχέση με την υπόβαση γηπέδων-ασφαλτόστρωση γηπέδων, τις σχάρες περιμετρικών καναλιών απορροής όμβριων-σενάζ, την περίφραξη γηπέδων, την κατασκευή οδού πρόσβασης οχημάτων στο χώρο των γηπέδων και τον ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Π.Ε Κοζάνης ενισχύουν και στηρίζουν έμπρακτα τον αθλητισμό, δημιουργώντας αθλητικές υποδομές, ενισχύοντας και συντηρώντας τις υπάρχουσες.

Ο αθλητισμός αποτελεί για την Περιφερειακή Αρχή έναν από τους κεντρικότερους πυλώνες του σχεδίου δράσης της και βασικό στοιχείο της κοινωνικής πολιτικής της.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team