Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Αξέχαστες ποδοσφαιρικές μνήμες αναβίωσαν στην εκδήλωση – αφιέρωμα του ιστορικού «ΑΡΗ» Ποντοκώμης στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο νεοσύστατος Σύλλογος Φίλων Μουσικής Ποντοκώμης

Αξέχαστες ποδοσφαιρικές μνήμες αναβίωσαν στην εκδήλωση – αφιέρωμα του ιστορικού «ΑΡΗ» Ποντοκώμης στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο νεοσύστατος Σύλλογος Φίλων Μουσικής Ποντοκώμης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – αφιέρωμα στην ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΡΗ» Ποντοκώμης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31-08-2019 στο Δημοτικό Στάδιο Ποντοκώμης, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Ποντοκώμης.

Η εκδήλωση περιλάμβανε τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα μεταξύ των βετεράνων – Ποντοκώμης και Κοζάνης στο Δημοτικό Γήπεδο της Ποντοκώμης, όπου στιγμές συγκίνησης έζησαν όσοι παρακολούθησαν τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της θρυλικής ομάδας.

Στην συνεστίαση και μετέπειτα στο γλέντι που ακολούθησε αναβίωσαν αξέχαστες ποδοσφαιρικές στιγμές μεταξύ των βετεράνων και των φιλάθλων.

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτριος Αθανασιάδης μιλώντας στο e-ptolemeos, τόσο για την αθρόα συμμετοχή του κόσμου, όσο και για την επιτυχία της όλης διοργάνωσης.

Στους συμμετέχοντες ο Σύλλογος απένειμε αναμνηστικά «τιμής ένεκεν», για την προσφορά τους στην ομάδα του ΑΣ ΑΡΗ Ποντοκώμης.


Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου