Αρχική > Uncategorized > Aτελείωτος πόνος για τους 81 νεκρούς στην Αττική – Ξεκίνησαν οι ταυτοποιήσεις θυμάτων – Αγωνία για τους αγνοούμενους

Aτελείωτος πόνος για τους 81 νεκρούς στην Αττική – Ξεκίνησαν οι ταυτοποιήσεις θυμάτων – Αγωνία για τους αγνοούμενους

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Φωτιά: Αυξάνεται δραματικά κάθε μέρα ο αριθμός των νεκρών. Πόνος, θλίψη και οργή απο την εκατόμβη νεκρών στο Μάτι. Για τρίτη ημέρα οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές που άφησε πίσω η πύρινη λαίλαπα. Ξεκίνησαν οι πρώτες ταυτοποιήσεις θυμάτων, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων.

Τρεις ημέρες μετά την ανείπωτη τραγωδία στο Μάτι και ο πόνος, η οργή και η θλίψη, για τον άδικο χαμό δεκάδων ανθρώπων συνεχίζονται.

Η λίστα των νεκρών αυξάνεται συνεχώς, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής αγωνιούν για τους δικούς τους ανθρώπους που αγνοούνται από το απόγευμα της Δευτέρας. Ανάμεσα στους αγνοούμενους και δύο δίδυμα κοριτσάκια που αν και χθες υπήρχαν ελπίδες να είναι ζωντανά, τελικά κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από την αστυνομία.

Οι ιστορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν. Ζευγάρια που έμειναν μαζί αγκαλιασμένοι μέχρι τον θάνατο, οικογένειες που ξεκλιρίστηκαν και άνθρωποι που προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο στη θάλασσα αλλά δεν τα κατάφεραν και έγιναν ένα με την πύρινη λαίλαπα.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ…

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τροποποίηση Προγράμματος Δρομολογίων ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαϊδας Α.Ε. από Δευτέρα,10 Μαΐου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος ...