Αρχική > Αγγελίες Εργασίας > ΑΣΕΠ: Έρχεται δεύτερος γραπτός διαγωνισμός – Ποιες ειδικότητες θα αφορά

ΑΣΕΠ: Έρχεται δεύτερος γραπτός διαγωνισμός – Ποιες ειδικότητες θα αφορά

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Τον δεύτερο γραπτό διαγωνισμό (σ.σ. ο πρώτος, για 548 θέσεις στην ΑΑΔΕ, διεξήχθη τον περασμένο Ιούλιο) στα τελευταία πολλά χρόνια είναι σφόδρα πιθανό να οργανώσει το ΑΣΕΠ τους πρώτους μήνες τους 2019.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το τελευταίο διάστημα στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής βρίσκονται σε επαφές με αρμόδιους του υπουργείου Εξωτερικών προκειμένου το επόμενο διάστημα να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την διεξαγωγή γραπτού διαγωνισμού για την πρόσληψη μεταφραστών και διερμηνέων στην Μεταφραστική Υπηρεσία του υπουργείου, όπου έχουν διαπιστωθεί ελλείψεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί ο αριθμός των θέσεων ούτε η διαδικασία, κάτι που θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των επαφών ΑΣΕΠ και ΥΠΕΞ, οπότε και το υπουργείο θα αποστείλει σχετικό επίσημο αίτημα στην Ανεξάρτητη Αρχή.

Πάντως, στελέχη του ΑΣΕΠ με τα οποία συνομίλησε η aftodioikisi.gr θεωρούν ότι ο διαγωνισμός θα γίνει τους πρώτους μήνες του 2019.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Πρόσληψη προσωπικού στον ΕΛΓΑ – Τρεις θέσεις στην Κοζάνη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Ερχεται το τέλος της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους -Ανοίγει ο δρόμος για διευκολύνσεις στους ...