Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Αργούν οι εθελούσιες στη ΔΕΗ – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Αργούν οι εθελούσιες στη ΔΕΗ – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Δεν υπάρχουν ακόμα εξελίξεις για τις επερχόμενες εθελούσιες εξόδους από τη ΔΕΗ, παρά τα όσα γράφονται τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα προηγηθεί η διαδικασία λήψης των αποφάσεων σχετικά με το μέλλον των λιγνιτικών μονάδων. Πρώτα δηλαδή θα αποφασιστεί το ποιες είναι οι μονάδες που θα κλείσουν, και επιπλέον πόσο είναι το εναπομείναν προσωπικό που ο Κλάδος Παραγωγής θα χρειάζεται για να λειτουργήσει. Κατόπιν, θα πρέπει να βρεθεί και ένα γενναίο ποσό από πλευράς της Επιχείρησης, το οποίο με τη μορφή μπόνους θα αποτελέσει κίνητρο για την αποχώρηση των εργαζομένων.

Τα κριτήρια με τα οποία θα γίνει η επιλογή των προτεινόμενων για αποχώρηση από την Επιχείρηση, θα είναι ποιοτικά και ποσοτικά. Στόχος των ανώτατων διοικητικών κλιμακίων, είναι να οδεύσουν προς την έξοδο εργαζόμενοι με χαμηλή τεχνογνωσία και υψηλό μισθολογικό κόστος. Χαρακτηριστικά λέγεται πως, η αποχώρηση του προσωπικού που δεν έχει υψηλή τεχνογνωσία, θα είναι η πρώτη στόχευση της εθελούσιας εξόδου,  όταν και αν αυτή γίνει.


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team