Αρχική > Slider > Απολογισμός και νέα σχέδια για την εμποροπανήγυρη Πτολεμαΐδας

Απολογισμός και νέα σχέδια για την εμποροπανήγυρη Πτολεμαΐδας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ομόφωνα αποδέχτηκε τον απολογισμό της εμποροπανήγυρης Πτολεμαΐδας, το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας. Σύμφωνα με τον εισηγητή και αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημήτρη Ορφανίδη, το έτος 2019 τα έσοδα ξεπέρασαν τις 70.000 ευρώ, ενώ τα έξοδα ήταν λίγο κάτω από τα 20.000 ευρώ, συνεπώς για το Δήμο διαμορφώθηκε ένα κέρδος της τάξης των 50.000 ευρώ.

Συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά, τα έσοδα ήταν αυξημένα κατά περίπου 6.000 ευρώ, με τον αριθμό των εκθετών να είναι ελαφρά μειωμένος.

Ένα ζήτημα που απασχόλησε έντονα το σώμα σχετικά με το πανηγύρι, είναι η συνεχής φθίνουσα πορεία του τα τελευταία χρόνια, εν συγκρίσει με αυτά των γειτονικών πόλεων τα οποία έχουν σταθερή ή αύξουσα πορεία. Κατόπιν συζήτησης, συμφωνήθηκε να γίνουν εκτενείς διαβουλεύσεις πολύ νωρίτερα για την επόμενη χρονιά, έτσι ώστε να οργανωθεί καλύτερα. Η κοινή κατεύθυνση που διαμορφώθηκε είναι πως πρέπει να γίνει μια επιθετική καμπάνια σε εκθέτες και επισκέπτες, έτσι ώστε τεθούν όλα εκ του μηδενός ώστε η εμποροπανήγυρη να πάρει ξανά «ζωή».

Να σημειωθεί πως, το πανηγύρι του 2019 είχε οργανωθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, και πραγματοποιήθηκε τις πρώτες ημέρες την καινούριας, ενώ σύμφωνα με τον εισηγητή, είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται αντίστοιχος απολογισμός στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team