Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Απολογισμός και νέα σχέδια για την εμποροπανήγυρη Πτολεμαΐδας

Απολογισμός και νέα σχέδια για την εμποροπανήγυρη Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ομόφωνα αποδέχτηκε τον απολογισμό της εμποροπανήγυρης Πτολεμαΐδας, το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας. Σύμφωνα με τον εισηγητή και αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημήτρη Ορφανίδη, το έτος 2019 τα έσοδα ξεπέρασαν τις 70.000 ευρώ, ενώ τα έξοδα ήταν λίγο κάτω από τα 20.000 ευρώ, συνεπώς για το Δήμο διαμορφώθηκε ένα κέρδος της τάξης των 50.000 ευρώ.

Συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά, τα έσοδα ήταν αυξημένα κατά περίπου 6.000 ευρώ, με τον αριθμό των εκθετών να είναι ελαφρά μειωμένος.

Ένα ζήτημα που απασχόλησε έντονα το σώμα σχετικά με το πανηγύρι, είναι η συνεχής φθίνουσα πορεία του τα τελευταία χρόνια, εν συγκρίσει με αυτά των γειτονικών πόλεων τα οποία έχουν σταθερή ή αύξουσα πορεία. Κατόπιν συζήτησης, συμφωνήθηκε να γίνουν εκτενείς διαβουλεύσεις πολύ νωρίτερα για την επόμενη χρονιά, έτσι ώστε να οργανωθεί καλύτερα. Η κοινή κατεύθυνση που διαμορφώθηκε είναι πως πρέπει να γίνει μια επιθετική καμπάνια σε εκθέτες και επισκέπτες, έτσι ώστε τεθούν όλα εκ του μηδενός ώστε η εμποροπανήγυρη να πάρει ξανά «ζωή».

Να σημειωθεί πως, το πανηγύρι του 2019 είχε οργανωθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, και πραγματοποιήθηκε τις πρώτες ημέρες την καινούριας, ενώ σύμφωνα με τον εισηγητή, είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται αντίστοιχος απολογισμός στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Μποδοσάκειο Νοσοκομείο: Τιμήθηκε η παγκόσμια ημέρα νοσηλευτή

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ανάρτηση του διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαιδας Σταυρό Παπασωτηρίου για την σημερινή παγκόσμια ημέρα νοσηλευτή:   «#Παγκόσμια_Ημέρα_Νοσηλευτών! Τιμήσαμε ...