Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Απόλλων Πτολεμαΐδας: Αλήθεια τι γίνεται με το θέμα του προπονητή ;;

Απόλλων Πτολεμαΐδας: Αλήθεια τι γίνεται με το θέμα του προπονητή ;;

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Πριν λίγες μέρες δημοσιεύσαμε ένα κείμενο για τον Απόλλων και το κρίσιμο σταυροδρόμι που βρίσκεται αφού τα τελευταία χρόνια η ομάδα δείχνει να είναι κολλημένη στις δάφνες του παρελθόντος.

Σε αυτό γράφαμε για την πολύ σωστή απόφαση της διοίκησης να εμπιστευτεί τις τύχες της ομάδας σε ένα δικό της παιδί τη Τάσα Τσακμάκη και πως έτσι πρέπει να λειτουργούν όλες οι ομάδες, να δίνουν δηλαδή τα «κλειδιά» σε πρώην αθλητές και αθλήτριες τους.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση δεχθήκαμε τηλεφωνήματα από φίλους που μας έλεγαν πως κάτι κάνουμε λάθος στο άρθρο και ειδικά όσο αναφορά το θέμα της Τσακμάκη και πως έχει αποχωρήσει από την ομάδα.

 

Έτσι αναγκαστήκαμε να το «ψάξουμε» λίγο το θέμα και διαπιστώσαμε πως όντως έχουν δίκιο.

 

Όπως πληροφορηθήκαμε λοιπόν η Τσακμάκη αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, αφού δεν δέχθηκε να «υποβιβαστεί» αναλαμβάνοντας προ αγωνιστικά τμήματα (ή κάτι παρόμοιο).

Το σίγουρο ήταν πάντως πως δεν θα ήταν πρώτη προπονήτρια όπως και πέρσι.

 

Ερχόμαστε να ρωτήσουμε αρχικά τους υπευθύνους της ομάδας αν όλα αυτά είναι αλήθεια. Γιατί δεν έχουμε καμιά ευθύνη για τα γραφόμενα μας αν δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση από οποιοδήποτε σύλλογο. Γιατί ποτέ δεν θα γράψουμε αυθαίρετα ότι έφυγε ή ήρθε αθλητής προπονητής επειδή μας το είπα ο Α, ο Β, ο Γ.

Βασιζόμαστε πάντα σε επίσημες ανακοινώσεις όπως κάτι τέτοιο περιμέναμε και από τον Απόλλων που αποτελεί ένα ιστορικό σωματείο της περιοχής και όχι μόνο.

 

Περιμένουμε λοιπόν από τον επίσημο Απόλλων να πάρει επίσημη θέση αν ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι ποιος-ποια θα τη διαδεχθεί για να γνωρίζει και ο κόσμος.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.