Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Αποχή λόγω ασθένειας για το Βουλευτή Γιώργο Αμανατίδη

Αποχή λόγω ασθένειας για το Βουλευτή Γιώργο Αμανατίδη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε αποχή από τα καθήκοντά του βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Βουλευτής Κοζάνης της Π.Ε. Κοζάνης, Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος ασθενεί για αρκετό διάστημα μετά από μια τροφική δηλητηρίαση που υπέστη.

Όπως μεταφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός του, η μη δημόσια τοποθέτησή του για τα θέματα επικαιρότητας οφείλεται και στο γεγονός, πως ο ίδιος νοσηλεύεται πλέον σε μονάδα υγείας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στον Βουλευτή έχουν γίνει και τεστ κορωνοϊου τα οποία βγήκαν αρνητικά, με την τελευταία του δημόσια εμφάνιση να πραγματοποιείται το Σάββατο 2 Ιανουαρίου, στη σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς, τους Δημάρχους και την περιφερειακή αρχή για το θέμα της στήριξης των επιχειρήσεων.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: Νέα μέτρα- Τα καταστήματα θα λειτουργούν μόνο με την διαδικασία του clickaway και click inside μόνο για ένδυση – υπόδηση και βιβλιοπωλεία -Νέο ωράριο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μέτρα από 4 έως 16 Μαρτίου 2021 Κυρίες και Κύριοι, Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των άμεσων νέων μέτρων ...