Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Από τον Αετό Φλώρινας ο 34χρονος που έχασε τη ζωή του στο Ορυχείο Μαυροπηγής

Από τον Αετό Φλώρινας ο 34χρονος που έχασε τη ζωή του στο Ορυχείο Μαυροπηγής

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Οικογενειάρχης από τον Αετό Αμυνταίου Φλώρινας είναι ο 34χρονος που έχασε τη ζωή του σήμερα στο Βόρειο Πεδίο του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, την ώρα που επισκεύαζε την πόρτα καρότσας ανατρεπόμενου φορτηγού.

Ο 34χρονος ήταν ιδιώτης τεχνίτης που κλήθηκε από εργολάβο που εκτελεί έργο για λογαριασμό της ΔΕΗ να επισκευάσει την πόρτα καρότσας ανατρεπόμενου φορτηγού του.

Το θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10.30 το πρωί στην πύλη που οδηγεί στα ορυχεία Καρυοχωρίου και Κομάνου, την ώρα των επισκευαστικών εργασιών στην καρότσα του ανατρεπόμενου φορτηγού, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», υποχώρησε ο τάκος που συγκρατούσε την καρότσα με αποτέλεσμα να υποχωρήσει η πόρτα της καρότσας και να του επιφέρει βαρύτατο χτύπημα στο κεφάλι.

Ο 34χρονος πρέπει να βρήκε ακαριαίο θάνατο, καθώς αν και διακομίστηκε αμέσως με ασθενοφόρο της ΔΕΗ στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας δεν είχε σφυγμό. «Διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Μποδοσάκειου με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με μεγάλη αιμορραγία και χωρίς σφυγμό», όπως δήλωσε στον «Π» ο χειρουργός Γιώργος Τσάβης που είχε βάρδια στο ΤΕΠ του νοσοκομείου.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου: Πασχαλινό ωράριο εμπορικών καταστημάτων

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Το «καλάθι» που έπεσε κατά το χτεσινό εργατικό ατύχημα στον Άγιο Δημήτριο, όπου οι ...