Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Από τις φωτιές και το ξεφάντωμα στην ψηφιακή εποχή- Μια ξεχωριστή Αποκριά για την Κοζάνη

Από τις φωτιές και το ξεφάντωμα στην ψηφιακή εποχή- Μια ξεχωριστή Αποκριά για την Κοζάνη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μια Αποκριά ξεχωριστή απ’ όλες τις προηγούμενες και άκρως προσαρμοσμένη στις συνθήκες που επικρατούν με την πανδημία, ξεκινάει αύριο στο Δήμο Κοζάνης, με το κεντρικό σύνθημα να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για την τήρηση όλων των μέτρων.

Φέτος ΑΠΟ-μα-ΚΡΙΑ, λοιπόν για τις εκδηλώσεις του Δήμου Κοζάνης, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν ψηφιακά μέσα από μια μεγάλη προσπάθεια των υπηρεσιών που εμπλέκονται με την διοργάνωση.

«Οι εκδηλώσεις μας βρίσκουν σε κρίσιμη περίοδο που επιβάλλει η αποκριά να γίνει αλλιώς. Αποκριά με τη συμμετοχή των πολιτών είναι το κανονικό, φέτος να το ξεχάσουμε παντελώς. Ψηφιακές και στο σπίτι μας με τους δικούς μας ανθρώπους», τόνισε ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, στέλνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα της προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την πανδημία του κορωνοϊού.

Μάλιστα ο ίδιος χρησιμοποίησε τον περισσότερο χρόνο της τοποθέτησής του για να αναφερθεί στην κατάσταση με τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες στην περιοχής ζητώντας την αποφυγή κάθε είδους συγκέντρωσης.

«Δεν είχαμε δικαίωμα να μην κάνουμε την Αποκριά έστω και με αυτόν τον τρόπο», σημείωσε η Αντιδήμαρχος, Ελπίδα Κοϊμτζίδου, ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ, Ζήσης Μάρας, τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να ξεφύγει από τη βαρβαρότητα του κορωνοϊού και σε αυτό «προσπαθήσαμε να συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο».

Να σημειωθεί πως ο συνολικός προϋπολογισμός από τις 150.000 που είναι συνήθως, φέτος θα πέσει στις 15-16.000 ευρώ.

Πρόγραμμα Αποκριάς 2021 (1)

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Στα δικαστήρια η Ακρινή- Ανοιχτό μέτωπο με πολιτεία και ΔΕΗ για τη μη τήρηση του νόμου της μετεγκατάστασης- Η σκέψη για προσφυγή σε Ευρωπαϊκά δικαστήρια

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αποφασισμένοι να κινηθούν δικαστικά κατά της πολιτείας και της ΔΕΗ, για τη μη εφαρμογή του νόμου της μετεγκατάστασης, ...