Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Από την Ποντοκώμη ξεκινά αύριο η επίσκεψη Δ. Κουτσούμπα σε Κοζάνη- Φλώρινα

Από την Ποντοκώμη ξεκινά αύριο η επίσκεψη Δ. Κουτσούμπα σε Κοζάνη- Φλώρινα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Με επίσκεψη και ομιλία στον υπό μετεγκατάσταση οικισμό της Ποντοκώμης ξεκινά αύριο Σάββατο η διήμερη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, σε Κοζάνη και Φλώρινα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης του ΓΓ Γραμματέα του ΚΚΕ που έδωσε στη δημοσιότητα η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ:

Το Σάββατο 13 Φλεβάρη 8 μ.μ. θα μιλήσει στην Ποντοκώμη, με εκπροσώπους των υπό μετεγκατάσταση τοπικών κοινοτήτων Ποντοκώμης, Μαυροπηγής, Κομάνου, Ακρινής και Αναργύρων.

Η Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει λαϊκό γλέντι το Σάββατο 13 Φλεβάρη 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο του ΕΒΕ στα Κοίλα. Θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σ.Δημήτρης Κουτσούμπας. Ώρα έναρξης 21:00, μουσική θα παίξει ο Λαζαρίδης Γιάννης με την ορχήστρα του.

Την Κυριακή 14 Φλεβάρη θα πραγματοποιηθεί από την ΚΕ του ΚΚΕ εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους μαχητές και τις μαχήτριες του Δ.Σ.Ε που «έπεσαν» στην μάχη της Φλώρινας. Η εκδήλωση θα αρχίσει από την κεντρική πλατεία της Φλώρινας στις 11:00πμ και θα ακολουθήσει πορεία προς τον κοινό τάφο των μαχητών όπου θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του μνημείου. Στις εκδηλώσεις θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σ. Δημήτρης Κουτσούμπας.

Αναχώρηση λεωφορείων για την εκδήλωση της Φλώρινας 9:00πμ την Κυριακή 14 Φλεβάρη από την Κ. Πλατεία Κοζάνης

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team