Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Από την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Πτολεμαΐδoς, Γρηγόρη Τσιούμαρη για τη νέα τετραετία 2003-2006 – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 07/03/2018

Από την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Πτολεμαΐδoς, Γρηγόρη Τσιούμαρη για τη νέα τετραετία 2003-2006 – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 07/03/2018

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2002. Παρουσία των Εκκλησιαστικών-Πολιτικών-Αστυνομικών αρχών και εκατοντάδων  συμπολιτών μας κατέκλυσαν το Δημαρχιακό κατάστημα, έγινε η ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής αρχής που προέκυψε από την ετυμηγορία του λαού  της Πτολεμαϊδος τον οκτώβριο του 2002..

Το σχετικό καθιερωμένο τελετουργικό της ορκωμοσίας, των νέων Δημοτικών αρχών του διευρυμένου Δήμου Πτολεμαϊδος,, τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας, Π. Θεόκλητος,, με τη συμπαράσταση του Αρχιερατικού Επίτροπου (και σημερινού Πρωτοσύγκελου) π. Νικηφόρου Μανάδη και Ιερέων της πόλης, μας .

Μετά την ορκωμοσία ο Νέος Δήμαρχος ευχαρίστησε τους παριστάμενους και επαναβεβαίωσε το λαό του Δήμου μας, πως, ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι, παρά τις δύσκολες συγκυρίες, να υλοποιήσουν αυτά που υποσχέθηκαν προεκλογικά.

Στη φώτο μας δεξιά: Οι δύο Δήμαρχοι, τέως και νυν, Σταύρος Απ. Φραγκουλίδης και Γρηγόρης Θ. Τσιούμαρης.

Τέλος, ο νέος Δήμαρχος, Γρηγόρης Θ. Τσιούμαρης, ζήτησε τη βοήθεια όλου του λαού του Δήμου για την δημιουργία της πόλης των ονείρων όλων μας.!!!

Μετά τη λήξη της τελετής δόθηκε δεξίωση στο χώρο του Δημαρχείου.

Την όλη εκδήλωση της ορκωμοσίας  παρακολούθησε μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας . .

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team