Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Από την Επίσκεψη του Βουλευτού ΠΑΣΟΚ, Λωτίδη Λάζαρο, στο Δήμο Πτολεμαϊδος το 1995 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 17/08/2016

Από την Επίσκεψη του Βουλευτού ΠΑΣΟΚ, Λωτίδη Λάζαρο, στο Δήμο Πτολεμαϊδος το 1995 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 17/08/2016

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το Δήμο Πτολεμαϊδος  επισκέφθηκε ο συμπολίτης μας Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λάζαρος Λωτίδης, όπου ενημερώθηκε , από το Δήμαρχο, Τόττη Πέτρο και τους συνεργάτες του για τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τη Δημοτική αρχή και γενικότερα την επαρχεία Εορδαίας.

Ο Βουλευτής κατανόησε την σοβαρότητα και το επείγον της επίλυσης ορισμένων και διαβεβαίωση την ομήγυρη των παρόντων για το ενδιαφέρον του και τη επέμβαση του για την επίλυση των. Και η επίσκεψη-σύσκεψη έκλεισε με την αποθανάτιση της, από την παρούσα αναμνηστική φωτογραφία των.. παρών των.

Στη φώτο μας, από αριστερά, μπρος-πίσω : Ο Καλαϊτζόπουλος Απόστολος, ο Ναούμ Νίκος, ο Μιχελάκης  Βασίλης-Μηχανικός Δήμου-, ο Μπισκιτζής Βασίλης, ο Λεσγίδης Λευτέρης, ο Κριτσάνης Φώτης, ο Σκόντας  Ιγνάτιος,  ο άγνωστος μας Χ;, ο Βουλευτής, Λωτίδης Λάζαρος με το χαμόγελο,  ο Δήμαρχος, Τόττης Πέτρος, ο Τσιότσιος Παύλος ,η άγνωστη Χ; και ο γράφων, Καζαντζής Γιώργος, όλοι μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, περιόδου 1995-1998.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team