Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Από Νοέμβριο… Γενάρη- Το λάθος των 30 κρουσμάτων που έφερε τη χθεσινή έκρηξη στην Π.Ε. Κοζάνης- Επίσημη ενημέρωση στις 4μ.μ. από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Από Νοέμβριο… Γενάρη- Το λάθος των 30 κρουσμάτων που έφερε τη χθεσινή έκρηξη στην Π.Ε. Κοζάνης- Επίσημη ενημέρωση στις 4μ.μ. από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ένα τραγικό λάθος το οποίο εντοπίζεται σε κρούσματα του πρώτου δεκαπενθημέρου του Νοεμβρίου, φαίνεται πως προκάλεσε την όλη αναστάτωση με τη χθεσινή καταγραφή των 53 σε όλη την Π.Ε. Κοζάνης, τη στιγμή που εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική βάση των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν.

Τα περισσότερα από 30 κρούσματα τα οποία προστέθηκαν στη χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, σύμφωνα με την ανάλυση όλων των στοιχείων που ζήτησαν και είχαν οι αρμόδιοι φορείς, προέρχονται από δειγματοληψίες του Νοεμβρίου έχοντας αναφορά στην περιοχή της Πτολεμαϊδας.

Είναι αλήθεια πως κάθε δείγμα είτε θετικό είτε αρνητικό, στην επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ παρουσιάζεται με συγκεκριμένη ημερομηνία, παραμένει όμως ερωτηματικό για το ποιος ενδεχομένως καθυστέρησε στην αποστολή των στοιχείων ή στην καταγραφή της ημερήσιας ανακοίνωσης για την Π.Ε. Κοζάνης.

Όπως φυσικά το ερώτημα που κυριαρχεί είναι το κατά πόσο αυτά τα στοιχεία οδήγησαν σε συγκεκριμένες αποφάσεις σχετικά με το παρατεταμένο lock down στην περιοχή.

Σε όλα τα ερωτήματα πρόκειται να απαντήσεις στις 4μ.μ. ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, με τον υπεύθυνο του ΕΟΔΥ Ιορδάνη Ρωμιόπουλο, οι διοικητές των Νοσοκομείων, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ.α., στην έκτακτη συνέντευξη τύπου η οποία θα μεταδοθεί μέσω του youtube και το κανάλι της Περιφέρειας.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Παραμένοντας ενωμένοι, ζητάμε απαντήσεις από τον Υπ. Ενέργειας για την μετεγκατάσταση της Ακρινής (Επανέρχονται με νέα ανακοίνωση τους οι 4 του τοπικού συμβουλίου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Απαντήσεις ζητάνε από τον Υπουργό Ενέργειας, με επιστολή τους οι 4 του τοπικού συμβουλίου Ακρινής Πουτογλίδης Παύλος, Πουτογλίδης ...