Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ενέργεια > Απάντηση της ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ/ΔΑΚΕ Σπάρτακος στη «ΔΡΑΣΕ»: «Η κρισιμότητα των συνθηκών απαιτεί ενότητα και όχι πυροβολισμούς στον αέρα»

Απάντηση της ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ/ΔΑΚΕ Σπάρτακος στη «ΔΡΑΣΕ»: «Η κρισιμότητα των συνθηκών απαιτεί ενότητα και όχι πυροβολισμούς στον αέρα»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Το να είσαι υπερήφανος για κάποιους ανθρώπους είναι πραγματικά μία «πολυτέλεια» την οποία πολλοί θα ήθελαν να απολαμβάνουν, ειδικά στις εποχές που ζούμε γιατί αυτή η υπερηφάνεια μεταφράζεται σε εμπιστοσύνη και μπέσα.

Το ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ ΔΑΚΕ Σπάρτακος, είναι υπερήφανο για όλα τα στελέχη που διατέλεσαν μέλη Διοικητικών Συμβουλίων της ΔΕΗ και των θυγατρικών της, πόσο μάλλον για το στέλεχός του που είναι εκλεγμένο στο σημερινό Δ.Σ της επιχείρησης.

Η εκπροσώπηση στη Διοίκηση της ΔΕΗ είναι αποτέλεσμα ενός διαχρονικού αγώνα του Συνδικαλιστικού Κινήματος μέσα από τον οποίο μπορεί να έχει άμεση συμμετοχή και θέση στη διαχείριση όλων των ζητημάτων που άπτονται της επιχείρησης και των εργαζομένων της.

Αυτή την «πολύτιμη» εκπροσώπηση δεν πρόκειται να την απεμπολήσουμε ποτέ.

Εσείς αλήθεια μήπως αλλάξατε ρότα;

Η ιστορία (αρκεί να την γνωρίζει κάποιος και αν δεν την γνωρίζει, καλό είναι να την μάθει) αποδεικνύει ότι συνάδελφοι υπηρέτησαν τις θέσεις στις οποίες διορίστηκαν, με απόλυτη συνέπεια και ευσυνειδησία.

Μία ελαφρά στροφή της κεφαλής θα επιτρέψει να το διαπιστώσετε. Δε χρειάζεται να γυρίσετε πολύ πίσω για να καταλάβετε ποιους εννοούμε.

Συνάδελφοι, σε αυτά τα δύσκολα (τα πολύ δύσκολα) χρόνια όπου καλούμαστε να διαχειριστούμε εξαιρετικής σοβαρότητας ζητήματα, η ενότητα στο πεδίο της δράσεως είναι αυτή που θα πρέπει να διαμορφώνει τις σχέσεις μας, άσχετα από τις πολιτικές-παραταξιακές-συνδικαλιστικές διαφορές. Οτιδήποτε άλλο που λέγεται ή γράφεται για καθαρά λόγους εντυπωσιασμού, δεν είναι δίκαιο να βρίσκονται στο «τραπέζι» καθώς διαβάλουν την κάθε προσπάθεια.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να επαναδιαμορφώσουμε μία κοινή πλατφόρμα συνεννόησης και διεκδίκησης, αφήνοντας στην άκρη αστοχίες και υπερβολές που δεν βοηθούν σε τίποτα.  

Γραφείο Τύπου

διαβάστε επίσης

Π. Καραλευθέρης: «Διαρκής προσπάθεια στελεχων της ΔΡΑΣΕ για την πρωτοκαθεδρια στην ποδιά της κομματικης ιεραρχιας» – Απαντά με σκληρές αιχμές σε επιθέσεις που δέχεται τις προηγούμενες μέρες

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Η Απολιγνιτοποίηση Και Οι Έλληνες-Μια έρευνα στις περιοχές που θα πληγούν περισσότερο από το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Μέχρι το 2028 στην Ελλάδα θα έχουν πάψει να λειτουργούν εργοστάσια παραγωγής ενέργειας από ...