Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αρθρογραφία > «Αντίο» φίλε Λευτέρη …ήσουν μαχητής και αγωνιστής μέχρι το τέλος!-Γράφει η Κούλα Πουλασιχίδου

«Αντίο» φίλε Λευτέρη …ήσουν μαχητής και αγωνιστής μέχρι το τέλος!-Γράφει η Κούλα Πουλασιχίδου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Λευτέρη Λεσγίδη , ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή χθες Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 , παλεύοντας παλικαρίσια και με περίσσιο θάρρος τα πολύχρονα σοβαρά προβλήματα της υγείας του. Ήταν ένας εξαιρετικός Αρχιτέκτονας, ενώ ασχολήθηκε επί σειρά ετών με τα κοινά υπηρετώντας το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με πάθος , ήθος παρρησία και αξιοπρέπεια . Αγαπήθηκε πολύ από την τοπική κοινωνία , η οποία κλείνει το γόνυ στον άνθρωπο ,που διακρίθηκε καθ΄ όλες τις εκφάνσεις της ζωής του. Υπήρξε άριστος σύζυγος ,πατέρας , γιός και αδελφός και ήταν πάντα χαμογελαστός, προσιτός και καλοσυνάτος . Έτσι τον γνωρίσαμε και έτσι θα τον θυμόμαστε πάντα . Καλό σου ταξίδι Λευτέρη μας …έφυγες νωρίς!

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Πάρις Κουκουλόπουλος: «Συνεχίζουμε απτόητοι πιστεύοντας ότι εκπληρώσαμε το καθήκον μας στο περιβάλλον με τη βίαιη απολιγνιτοποίηση και στη Δυτική Μακεδονία τρέχουμε στον ΟΣΕ που μας ζητάει 2 εκ ευρώ γιατί αθετηθήκαν οι συμφωνίες για την επανακατασκευή των δυο γεφυρών που γκρεμίστηκαν»

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Η σιδηροδρομική γραμμή του ΟΣΕ αρχίζει να βυθίζεται από το ύψος της γέφυρας του ...