Αρχική > Παραπολιτικά > Ανησυχία για την απομάκρυνση του Tελωνείου – Από τα παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 21 Αυγούστου

Ανησυχία για την απομάκρυνση του Tελωνείου – Από τα παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 21 Αυγούστου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Επανήλθε για μία ακόμη φορά, με παρέμβασή του στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, για το θέμα απομάκρυνσης του τελωνείου Πτολεμαΐδας, ο Κων/νος Μίχος.
Με γραπτή του ερώτηση εξέφρασε τις ανησυχίες του, για υπόγειες διαδρομές προκειμένου η σημαντική αυτή υπηρεσία να μεταφερθεί στην “αδηφάγο” Κοζάνη.
Αναλυτικά τονίζει:
Πριν από τέσσερις περίπου μήνες σας είχα αναφέρει ότι γίνονται κάποιες ενέργειες για να μεταφερθεί η Υπηρεσία του τελωνείου Πτολεμαΐδας στην Κοζάνη, διότι η υπηρεσία αυτή πληρώνει ενοίκιο και σας πρότεινα να παραχωρήσει ο Δήμος Εορδαίας ένα κτίριο στο τελωνείο.
Ζητήσατε να σας δοθούν οι προδιαγραφές του κτιρίου από τις κεντρικές υπηρεσίες των τελωνείων και έχω πληροφορηθεί ότι έχετε λάβει το αντίστοιχο έγγραφο εδώ και δύο μήνες.
Ο Δήμος Κοζάνης έχει πάρει απόφαση παραχώρησης χώρου για την στέγαση της Υπηρεσίας του τελωνείου και ζητούν την μεταφορά της στην Κοζάνη.
Σας ρωτώ, κύριε Δήμαρχε εάν έχει βρεθεί χώρος παραχώρησης από τον Δήμο Εορδαίας προς την Υπηρεσία του τελωνείου, έτσι ώστε να μην μεταφερθεί η Υπηρεσία αυτή στην Κοζάνη και γιατί τόσον καιρό δεν βρέθηκε ο χώρος αυτός;

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team