Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ανοιχτά την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου τα καταστήματα της Πτολεμαΐδας

Ανοιχτά την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου τα καταστήματα της Πτολεμαΐδας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Διευρυμένο ωράριο και εορταστικές εκδηλώσεις για την τόνωση της αγοράς από τον Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας-Εορδαίας

Με στόχο την αναθέρμανση της αγοραστικής κίνησης ξεκίνησε από τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου η εφαρμογή του εορταστικού ωραρίου για τα εμπορικά καταστήματα της Πτολεμαΐδας, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 6 Ιανουαρίου 2015.

Η απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου για το διευρυμένο ωράριο αναφέρει ότι από τη Δευτέρα έως και Παρασκευή τα καταστήματα θα ανοίγουν στις 9 το πρωί και θα κλείνουν στις 2 το μεσημέρι, ενώ θα ξανανοίγουν στις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Το Σάββατο 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα ενώ τις Κυριακές 21 και 28 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 4 μετά το μεσημέρι.

Την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2014 τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

emporikos sillogos programma

Σε δηλώσεις του στον «Π» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Ηλιόπουλος σχετικά με τις… ανοιχτές Κυριακές τόνισε ότι:

«Θεωρούμε ότι δεν λείπουν περισσότερες μέρες λειτουργίας των καταστημάτων, αλλά εκείνο που λείπει είναι η ρευστότητα στην αγορά», ενώ διευκρίνισε πως οι 7 Κυριακές, έγιναν 8 με την τελευταία Κυριακή του χρόνου, μετά ανάλογη τροπολογία, που κατατέθηκε στις 12/12/2014 από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Ο κ. Ηλιόπουλος δίνοντας την εικόνα της αγοράς της Πτολεμαΐδας για την εορταστική περίοδο, υπογράμμισε ότι υπάρχει επάρκεια και ποικιλία αγαθών, καλής ποιότητας και σε προσιτές τιμές, ενώ κάλεσε για μία ακόμη φορά το καταναλωτικό κοινό να στηρίξει το τοπικό εμπόριο στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία.

Τέλος ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου μαζί με τις ευχές για «καλές γιορτές» εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι τις επόμενες μέρες θα αυξηθεί η κίνηση και θα αναθερμανθεί η αγορά, γεγονός στο οποίο θα συμβάλλουν και οι μουσικές εκδηλώσεις, που διοργανώνει ο Σύλλογος στα κεντρικότερα σημεία της πόλης τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, για τη δημιουργία του ανάλογου εορταστικού κλίματος.

 

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου