Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ανεξαρτητοποιείται το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

Ανεξαρτητοποιείται το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ευχάριστα νέα για την Πτολεμαΐδα, αφού μπαίνει πλέον σε εφαρμογή ο διαχωρισμός των δύο νοσοκομείων του Νομού μας, Μαμάτσειο – Μππδοσάκειο.

Η παραπάνω πληροφόρηση προέκυψε μετά από συζήτηση που είχαμε στην Πτολεμαΐδα με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Θεοφύλακτο. Απαντώντας σε σχετική μας ερώτηση ο κ. Βουλευτής, μας είπε ότι τις επόμενες ημέρες συζητείται στη Βουλή το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, το οποίο και θα ψηφιστεί την άλλη εβδομάδα,

Σύμφωνα με τον Γ. Θεοφύλακτο, υπάρχει η πρόθεση από το Υπουργείο για διαχωρισμό των νοσοκομείων Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο και για αυτό το λόγο θα μπει στο νομοσχέδιο και θα ψηφιστεί ειδική τροπολογία. Η παραπάνω σημαντική εξέλιξη δίνει οριστικό τέρμα σε μια αδικία για την περιοχή της Πτολεμαΐδας και των φορέων της, οι οποίοι είχαν θέσει το ζήτημα και στην προ διετίας επίσκεψη του Παύλο Πολάκη στο Μποδοσάκειο.

Είναι βέβαιο ότι με την ανεξαρτητοποίηση του Μποδοσάκειου, θα υπάρξει γενική αναβάθμιση και το νοσοκομείο μας θα πάρει τη θέση που του αξίζει, επ” ωφελεία του λαού της περιοχής.

 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team