Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Αναβάλλεται από τα ΕΛΠΕ η εκδήλωση εγκαινίων του φωτοβολταϊκού πάρκου στην Κοζάνη

Αναβάλλεται από τα ΕΛΠΕ η εκδήλωση εγκαινίων του φωτοβολταϊκού πάρκου στην Κοζάνη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Αναβάλλεται, σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» και η εκδήλωση έναρξης εργασιών του νέου μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου στην Κοζάνη, από τα ΕΛΠΕ. Είχε προηγηθεί η πληροφορία αναβολής επίσκεψης του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με μήνυμα που εστάλη πριν λιγο σε καλεσμένους της εκδήλωσης: «Κατόπιν και των ανακοινώσεων της Κυβέρνησης για τα νέα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης της επιδείνωσης της πανδημίας του Covid 19. θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εκδήλωση των ΕΛΠΕ στην Κοζάνη για τα εγκαίνια του νέου φωτοβολταϊκού πάρκου, αναβάλλεται».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς: Γιατί μπήκε σε LOCKDOWN η ΠΕ Κοζάνης: «Ξεπεράστηκε το όριο των θετικών κρουσμάτων που θέσπισε η ΕΕ – Συνεχής αυξητική τάση-Διασπορά δείχνει η ιχνηλάτηση» – Πόσοι έλεγχοι έγιναν από τον ΕΟΔΥ (VIDEO)

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Τους λόγους για τους οποίους χτύπησε «καμπανάκι» κινδύνου για την περιοχή και τέθηκε σε καθεστώς έκτακτων περιοριστικών ...