Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ανακοίνωση του Σωματείου Καθαριστριών και Καθαριστών Σχολείων Κοζάνης – Γρεβενών – Καστοριάς για «αντισυνδικαλιστικές συμπεριφορές» στο συνέδριο της Ο.Ι.Υ.Ε.

Ανακοίνωση του Σωματείου Καθαριστριών και Καθαριστών Σχολείων Κοζάνης – Γρεβενών – Καστοριάς για «αντισυνδικαλιστικές συμπεριφορές» στο συνέδριο της Ο.Ι.Υ.Ε.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

To Σωματείο μας  καταδικάζει τα βίαια γεγονότα που που έγιναν σε βάρος των αντιπροσώπων του 38 Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.

Με προπηλακισμούς, κλοπές καρτών συνέδρων, βία και τραμπουκισμούς,  διέλυσαν το συνέδριο εμποδίζοντας την ελεύθερη συνδικαλιστική έκφραση.

Το ΠΑΜΕ μαζί με περιφερόμενους «υποστηρικτές» του…που καμία σχέση δεν έχουν με τα συνδικάτα , με κομματική καθοδήγηση και υπό πλήρη κομματικό έλεγχο, στρέφεται εναντίον του οργανωμένου συνδικαλιστικού κινήματος.

Μπορεί γι’ αυτό να επικροτείται από το κόμμα του, αλλά στρέφεται  κατά των εργαζομένων που αντιμετωπίζουν καθημερινά πολλά και σοβαρά προβλήματα.

Γι’ αυτές τις τακτικές και για αυτή τη θέση και στάση του, το ΠΑΜΕ είναι υπόλογο στους εργαζόμενους.

Εμάς πάντως δε μας πτοούν τα παραπάνω και θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση των εργαζομένων.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team