Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ανακοίνωση- σοκ από το Δημήτρη Σαββόπουλο στο Περιφερειακό Συμβούλιο: «Γνωστή γαλακτοβιομηχανία από τα Ιωάννινα ενημέρωσε κτηνοτρόφους του Γράμμου ότι δε θα παίρνει το γάλα»

Ανακοίνωση- σοκ από το Δημήτρη Σαββόπουλο στο Περιφερειακό Συμβούλιο: «Γνωστή γαλακτοβιομηχανία από τα Ιωάννινα ενημέρωσε κτηνοτρόφους του Γράμμου ότι δε θα παίρνει το γάλα»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μια ανακοίνωση- σοκ έκανε πριν από λίγο στο έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ανακοίνωσε πως γνωστή γαλακτοβιομηχανία των Ιωαννίνων δε θα παίρνει από αύριο το γάλα από χωριό του Γράμμου επειδή εμφανίστηκε κρούσμα κορονοϊού στην περιοχή.

Ο κ. Σαββόπουλος τόνισε πως αυτό είναι ρατσιστικό και δεν πρέπει να επιτραπεί.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Νεστορίου, Χρήστος Γκοσλιόπουλος, ζητώντας μάλιστα παρέμβαση εισαγγελέα και ενέργειες από τον Περιφερειάρχη.

Ο Γιώργος Κασαπίδης ανέφερε πως ίδιο πρόβλημα σημειώθηκε και στη Δαμασκηνιά και λύθηκε γιατί επιστημονικά δεν υφίσταται κάποιο πρόβλημα: «Θα πάρω εγώ τηλέφωνο αύριο τη βιομηχανία αυτή. Αν επικαλείται κάτι τέτοιο είναι πονηρές σκέψεις για να χτυπηθούν οι τιμές του γάλατος».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας