Αρχική > Παραπολιτικά > Ανάγκη ευπρεπισμού της προτομής του ευεργέτη Πρόδρομου Μποδοσάκη – Από τα παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 10/2

Ανάγκη ευπρεπισμού της προτομής του ευεργέτη Πρόδρομου Μποδοσάκη – Από τα παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 10/2

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε άσχημη κατάσταση, η προτομή του ευεργέτη Πρόδρομου Μποδοσάκη, στο χώρο της Κεντρικής μας πλατείας, που κάποτε μάλιστα την ονομάσαμε ‘’πλατεία Μποδοσάκη’’.

Άμεσα θα πρέπει να παρέμβει το αρμόδιο τμήμα του Δήμου και να καθαρίσει – πλύνει την προτομή, όπως φυσικά πρέπει να γίνεται  με όλες τις προτομές στην πόλη.

Τώρα στις δύσκολες εποχές λόγω της πανδημίας – και όχι μόνον – καταλαβαίνουμε το μέγεθος της δωρεάς του αειμνήστου Μποδοσάκη – Αθανασιάδη που με το νοσοκομείο ‘’κόσμημα’’ αναβάθμισε την υγεία στην περιοχή μας.

Δικαίως λοιπόν διαμαρτύρονται οι συμπολίτες μας για την κατάσταση της προτομής, η οποία έχει ανάγκη ευπρεπισμού.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Λ. Ιωαννίδης: «Έχει πάνω από 4 μήνες που δημοσιεύθηκε η θετική γνωμοδότηση του ΣτΕ για την ανάπλαση του ΟΣΕ – Έχει φροντίσει να ενημερωθεί η δημοτική αρχή Κοζάνης; Ποιες είναι οι προθέσεις της;»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ανάρτηση με βολές κατά της δημοτικής αρχής Κοζάνης για την πρόοδο των εργασιών αναφορικά με την μελέτη για ...