Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Αλέξης Τσίπρας από την Κοζάνη: «Εσείς, οι πολίτες, δείχνετε το φως στην άκρη του τούνελ…»

Αλέξης Τσίπρας από την Κοζάνη: «Εσείς, οι πολίτες, δείχνετε το φως στην άκρη του τούνελ…»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


«Μήνυμα νίκης», έστειλε από την Κοζάνη όπου και βρίσκεται αυτή την ώρα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, από του βήματος της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης του κόμματος στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης.

DSC02969

DSC02978

«Βρίσκομαι και πάλι για ακόμη μια φορά στην Κοζάνη. Εσείς, οι πολίτες είστε αυτοί που στέλνετε το μήνυμα. Εσείς οι πολίτες είστε αυτοί που δείχνετε το φως στην άκρη του τούνελ….», η χαρακτηριστική εναρκτήριά τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα, προς το ασφυκτικά γεμάτο ακροατήριο της αίθουσας του Εκθεσιακού.

DSC02976

Ο κ. Τσίπρας κατέφθασε στο χώρο της Συνδιάσκεψης συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, τον Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας, ενώ πέραν αυτών τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ καλωσόρισε στην Κοζάνη και η ανεξάρτητη βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, που μάλιστα απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό από το βήμα της Συνδιάσκεψης.

Το θέμα των ημερών, αυτό την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη, “πολιόρκησε” την ομιλία του κ.Τσίπρα ο οποίος με σαφήνεια δήλωσε: από χθες παρακολουθούμε με το στόμα ανοιχτό και πιάνοντας τη μύτη από τη δυσοσμία, τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Παύλος Χαϊκάλης -ότι κι αν κρύβει αυτή η βρωμερή υπόθεση- έπραξε το καθήκον του”.

DSC02975

Ενώ, ως προς το θέμα των…. συμμαχιών του κόμματος ο κ. Τσίπρας σε έντονους τόνους σχολίασε: “Βλέπουμε όμως ότι ορισμένοι στη προσπάθειά τους να απομονώσουν το ΣΥΡΙΖΑ από τους συμμάχους του, έχουν την αξίωση να μας υπαγορεύσουν και ποιους θα βάλουμε ή δε θα βάλουμε στα ψηφοδέλτιά μας. Τις συμμαχίες, τις συνεργασίες και τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, θα τα αποφασίσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τα αποφασίσουν ούτε οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ.  Ούτε πολύ περισσότερο η ίδια η διαπλοκή και οι παρατρεχάμενοί της. Τελεία και παύλα”, τα λόγια του κ. Τσίπρα.

DSC02972

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team