Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Συνεχίζεται το επιμορφωτικό πρόγραμμα στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τον Δήμο Εορδαίας

Συνεχίζεται το επιμορφωτικό πρόγραμμα στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τον Δήμο Εορδαίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Συνεχίζεται στο Δήμο Εορδαίας στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου το δωρεάν επιμορφωτικό πρόγραμμα στην Ψυχολογία, στη Συμβουλευτική και στην Προπονητική Ζωής που συνδιοργανώνουν ο Δήμος  και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Το πρόγραμμα που υλοποιείται ταυτόχρονα σε 55 πόλεις – είναι η μεγαλύτερη δωρεάν επιμόρφωση στην Ελλάδα – γίνεται στο πλαίσιο των Επαγγελματικών Προγραμμάτων Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής και απευθύνεται στο ευρύ κοινό ως κοινωνική – επιμορφωτική δράση.

Στην Πτολεμαΐδα παρακολουθούν το πρόγραμμα επιμόρφωσης περισσότεροι από 170 πολίτες. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε εννέα πεντάωρες συναντήσεις από διδάσκοντες, που συνδυάζουν αρμονικά την επιστημονικότητα με την εμπειρία, το θεωρητικό με την πρακτική συμπεριφορά, το κλασικό με τις εναλλακτικές προσεγγίσεις, τη συγχρονικότητα με τις διαχρονικές ερμηνείες, τη διεπιστημονικότητα με την εξειδίκευση, τα ερευνητικά πορίσματα με τις παραδοσιακές πεποιθήσεις.

Την έκτη κατά σειρά πεντάωρη θεματική ενότητα με θέμα: «Εισαγωγή στην Παιδοψυχολογία -» εισηγήθηκε την Κυριακή  31 Μαρτίου 2019 η Δρ. Χρυσάνθη Παλάζη, Παιδαγωγικής Msc Σχολικής Ψυχολογίας. Συζητήθηκαν θέματα : ανάμεσα στο παιδί και στο σχολείο, στο σχολείο και στους γονείς, στο παιδί και στους γονείς, σχέσεις γονέων με υιοθετημένα παιδιά, σχέσεις ανθρώπων που καταλήγουν να κάνουν οικογένεια.

Σύμφωνα με την Συντονίστρια του Προγράμματος Γρηγοριάδου Βασιλική στην Πτολεμαΐδα τα μαθήματα υλοποιούνται μια φορά τον μήνα, ημέρα Κυριακή και ώρες 16.00-21.00, στο Δήμο στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου. Απομένουν άλλες 3 συναντήσεις για να ολοκληρωθεί το Πρόγραμμα Δωρεάν Επιμόρφωσης Του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τα επόμενα μαθήματα θα γίνουν στις παρακάτω ημερομηνίες: 7 Απριλίου, 19 Μαΐου και 9 Ιουνίου.

Ελπίζουμε ότι μέσα από την καλή συνεργασία Δήμου   και Πανεπιστημίου Αιγαίου , να συνεχιστεί η προσπάθεια και να πραγματοποιηθούν και νέα  ανάλογα προγράμματα.

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου