Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Αίτημα της μείζονος αντιπολίτευσης για σύγκληση Εκτάκτου Περιφερειακού Συμβουλίου

Αίτημα της μείζονος αντιπολίτευσης για σύγκληση Εκτάκτου Περιφερειακού Συμβουλίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Αίτημα σύγκλισης έκτακτου περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, κατέθεσε προς την πρόεδρο του συμβουλίου, τον περιφερειάρχη και τους επικεφαλής των παρατάξεων, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανατροπή Δημιουργία» Θεόδωρος Καρυπίδης με αφορμή την προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

Το κείμενο έχει ως εξής:

 

«Με αφορμή την προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη στην Κοζάνη, ως επικεφαλής της διυπουργικής επιτροπής για την απολιγνιτοποίηση, την Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Φεβρουαρίου του 2020 και εν όψει των επικείμενων αποφάσεων περί κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων στο ενεργειακό λεκανοπέδιο της Δυτικής Μακεδονίας, αιτούμαστε την σύγκληση εκτάκτου Περιφερειακού Συμβουλίου, παρουσία του Υπουργού, των εμπλεκόμενων φορέων, καθώς και των ενεργειακών Δήμων της Περιφέρειάς μας.

Θυμίζουμε δε, την έκτακτη σύγκληση Περιφερειακού Συμβουλίου της Δυτικής Μακεδονίας, που σημειώθηκε την 31.03.2017, με πρωτοβουλία του τέως Περιφερειάρχη κ. Καρυπίδη Θεόδωρου, όταν και πάλι θιγόταν η περιοχή μας, με θέμα την απο-επένδυση των λιγνιτικών μονάδων, παρουσία του τότε Υπουργού Ενέργειας κ. Γεώργιου Σταθάκη, δίνοντας το περιθώριο εκτενέστερης συζήτησης επί του αναφερόμενου θέματος.

Αναμένουμε τις ενέργειές σας.

 

 

Ο επικεφαλής της Μείζονος  

        Αντιπολίτευσης

‘Ανατροπή – Δημιουργία’

 

  Καρυπίδης Θεόδωρος»

Παρακαλώ να υπάρχει ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team