Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Άγριοι τσακωμοί στην ΚΕΔΕ: Κουπτσίδης (Γρεβενά) εναντίον Κυρίζογλου και Σιώμου – Στη μέση ο Καφαντάρης

Άγριοι τσακωμοί στην ΚΕΔΕ: Κουπτσίδης (Γρεβενά) εναντίον Κυρίζογλου και Σιώμου – Στη μέση ο Καφαντάρης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Δεν το λες και ευχάριστο το κλίμα που υπάρχει στην ΚΕΔΕ ειδικά μετά τη μοιρασιά που έγινε την περασμένη εβδομάδα για τις επιτροπές.

Το ραντάρ του e-ota.gr εντόπισε στους διαδρόμους της ΚΕΔΕ αλλεπάλληλες διαφωνίες και τσακωμούς με αφορμή τις θέσεις και σας τους μεταφέρει.

Η πρώτη διαφωνία σημειώθηκε μεταξύ του Δημοσθένη Κουπτσίδη και του Λάζαρου Κυρίζογλου. Ο λόγος είναι ότι ο δημοτικός σύμβουλος Γρεβενών θεωρεί ότι ο Λάζαρος Κυρίζογλου δεν τον στήριξε επαρκώς για να πάρει την προεδρία της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας.

Ο δεύτερος τσακωμός ήταν ανάμεσα στον Δημοσθένη Κουπτσίδη και τον Βλάσση Σιώμο από την Πεντέλη. Στην προκειμένη περίπτωση ο λόγος του τσακωμού είναι η ίδια η Επιτροπή Πολιτικής Προστασίας με τον δημοτικό σύμβουλο Πεντέλης να παίρνει τελικά την προεδρία της Επιτροπής για τα δύο πρώτα χρόνια.

Εκείνος που προσπάθησε να συμβιβάσει τα πράγματα με παρέμβασή του ήταν ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Ενωσης Δημήτρης Καφαντάρης, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου – Νέστορος ο οποίος τελικά βρέθηκε στη μέση των διασταυρούμενων πυρών.

Μία ωραία ατμόσφαιρα που έλεγαν και στην ελληνική ταινία…

ΓΝ

Πηγή: https://e-ota.gr/

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team