Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Αγώνες σκοποβολής από την Σκοπευτική Λέσχη Φλώρινας

Αγώνες σκοποβολής από την Σκοπευτική Λέσχη Φλώρινας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Είναι πλέον γεγονός! Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας μετά από 4 χρόνια παρουσίας στην αθλητική σκοποβολή και στην τοξοβολία διοργανώνει αγώνα τοξοβολίας  στην πόλη της Φλώρινας. Πρόκειται για τον LYNX  2019”, τον πρώτο αγώνα τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου όλων των κατηγοριών και όλων των τόξων, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Φλώρινας το Σάββατο, 31 Αυγούστου και την Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019. Στον αγώνα αυτό, για τον οποίο στόχος μας είναι η καθιέρωσή του ως ετήσιο αθλητικό δρώμενο στην πόλη μας, αναμένεται να συμμετάσχουν δεκάδες αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Φλώρινα και οι πολίτες της μετά από τριάντα χρόνια περίπου από τότε που πρωτογνώρισαν την τοξοβολία μέσω της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, έχουν την ευκαιρία να επαναφέρουν στη μνήμη τους ένα όμορφο άθλημα οι παλαιότεροι και να ανακαλύψουν νέες προκλήσεις του αθλητισμού οι νεότεροι.

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας καλεί όλες τις Φλωρινιώτισσες και όλους τους Φλωρινιώτες να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να στηρίξουν την προσπάθειά μας για την ανάδειξη της περιοχής μας και την προσέλκυση επισκεπτών σε αυτή μέσω του αθλητισμού.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team