Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αγιασμός των τμημάτων του Ν.Ο.Κ., βράβευση αθλητών του και συμμετοχή σε διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας

Αγιασμός των τμημάτων του Ν.Ο.Κ., βράβευση αθλητών του και συμμετοχή σε διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης, στις εγκαταστάσεις του στη λίμνη Πολυφύτου. Παραβρέθηκαν οι αθλητές/τριες, οι προπονητές, μέλη της διοίκησης καθώς και γονείς. Την τελετή πραγματοποίησαν ο πατήρ Αθανάσιος, από την Ενορία της Κοίμησης της Θεοτόκου Βελβεντού και ο πατήρ Ηλίας από την ενορία Ροδίτη. Τους ευχαριστούμε θερμά. Παράλληλα η πρόεδρος του Ν.Ο.Κ., κ. Μέντζιου Αναστασία, βράβευσε τους αθλητές Λαπίκωφ Θεόδωρο και Μακρυγιάννη Γεώργιο για τη συμμετοχή τους στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας, τις εξαιρετικές τους επιτυχίες με αυτή και την συμβολή τους στις σημαντικές επιτυχίες της Εθνικής στους αγώνες της σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

 

Με μια πολύ καλή εμφάνιση των αθλητών/αθλητριών του τμήματος κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης -την πρώτη μετά την καλοκαιρινή περίοδο- πραγματοποιήθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας που οργανώθηκαν από τον Ν.Ο. Καστοριάς στη λίμνη της Καστοριάς (νότια παραλία), την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

 

Οι αθλητές/αθλήτριές μας συμμετείχαν σε 4 αγώνες και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα(1) χρυσό και δύο(2) ασημένια μετάλλια. Αναλυτικά, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

 

1η θέση – Χρυσό μετάλλιο:

  • Μακρυγιάννης Παναγιώτης – Σταυριανίδης Δημήτρης – Χαρισίου Γιώργος – Παπαδόπουλος Βασίλης στο τετραπλό σκιφ Παίδων Αρχαρίων (4ΧΠΑ)

 

2η θέση – Ασημένιο μετάλλιο:

  • Παπαδημοπούλου Σταυρούλα – Βλάχου Βάια στο διπλό σκιφ Κορασίδων Αρχαρίων (2ΧΚΑ)

 

2η θέση – Ασημένιο μετάλλιο:

  • Μακρυγιάννη Λεμονιά και Λάκκα Ειρήνη στην δίκωπο (2-) Κορασίδων

 

4η θέση

  • Λαπίκωφ Βικτώρια στο σκιφ Κορασίδων (1ΧΚ)

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους  αθλητές/ αθλήτριες του Ν.Ο. Κοζάνης που έλαβαν μέρος στους αγώνες είτε κατακτώντας κάποιο μετάλλιο είτε όχι. Η προσπάθεια όλων ήταν αξιέπαινη!

Πολλά συγχαρητήρια και στους προπονητές της ομάδας Τάσο Λαπίκωφ και Γιάννη Καραμήτρο για την πολύ καλή προετοιμασία με τα ανάλογα αποτελέσματα καθώς και σε όλους όσους συνέβαλλαν για αυτές τις επιτυχίες.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας για τις μεταλλάξεις – Ανησυχία για τα κρούσματα στην Αττική

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Γώγος και Σαρόγλου στον ΘΕΜΑ 104.6: Υπάρχει ζήτημα στην Αττική – Για τουλάχιστον δύο μήνες δεν πρέπει να στηριχθούμε στα ...