Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Αφιερωμένο στις υδάτινες ομορφιές της Βόρειας Ελλάδας το Ημερολόγιο 2020 του Φυσιολατρικού Ομίλου Κομνηνών «Φίλοι του βουνού»

Αφιερωμένο στις υδάτινες ομορφιές της Βόρειας Ελλάδας το Ημερολόγιο 2020 του Φυσιολατρικού Ομίλου Κομνηνών «Φίλοι του βουνού»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στις πανέμορφες Λίμνες της Βόρειας Ελλάδας μας ταξιδεύει η φετινή έκδοση του Ημερολογίου του Φυσιολατρικού Ομίλου Κομνηνών «φίλοι του βουνού», προκαλώντας μας ,για ανάλογες αποδράσεις στο μαγικό υγρό στοιχείο του τόπου μας. Απαράμιλλου κάλλους οι υδάτινες ομορφιές της Βόρειας Ελλάδας με την υπέροχη Λίμνη της Καστοριάς ,τις δίδυμες Λίμνες μικρή και μεγάλη Πρέσπα, τις Λίμνες Δοϊράνης ,Κερκίνης, Βεγορίτιδας, Βόλβης, Λαγκαδά. Πετρών, Άγρα, Σκρά , Χειμαδίτιδας και Ζάζαρης . Η χλωρίδα και η πανίδα αυτών των Λιμνών είναι ασύλληπτη και τις καθιστά σημαντικούς βιότοπους της χώρας μας, ενώ μπορούν κάποιες από αυτές να φιλοξενούν αθλήματα κωπηλασίας και ιστιοπλοΐας, που έχουν σχέση με το νερό και τον άνεμο . Αξίζουν Θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση του ομίλου ,για την επιλογή της φετινής θεματολογίας του Ημερολογίου της.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

 

Παρακαλώ να υπάρχει ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου