Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > «Αχ μάνα μ” κάηκα» από τη θεατρική ομάδα μαθητών ΕΠ.ΑΣ. ΟΑΕΔ Φλώρινας – Επί σκηνής το θεατρικό έργο του Κοζανίτη Γιώργου Παφίλη

«Αχ μάνα μ” κάηκα» από τη θεατρική ομάδα μαθητών ΕΠ.ΑΣ. ΟΑΕΔ Φλώρινας – Επί σκηνής το θεατρικό έργο του Κοζανίτη Γιώργου Παφίλη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το θεατρικό έργο του Κοζανίτη Γιώργου Παφίλη με τίτλο «Αχ μάνα μ’ κάηκα», ανέβασε η θεατρική ομάδα της ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Φλώρινας, σε διασκευή και σκηνοθεσία του διευθυντή της Σχολής Παντελή Μαύρου.

IMG_1634

Το θεατρικό έργο είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

Στην εκδήλωση τον Δήμο Φλώρινας εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Καρακόλης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας Νίκος Μουρατίδης.

IMG_1562

Πριν την έναρξη της θεατρικής παράστασης, ο κ. Καρακόλης μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου για τη σπουδαία δουλειά που επιτελούν οι καθηγητές και οι μαθητές της ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ, τους συνεχάρη για το έργο τους, ενώ τους απέμεινε αναμνηστική πλακέτα για τη συνολική τους προσφορά στον πολιτισμό.

IMG_1586 IMG_1593 IMG_1597 IMG_1560

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team