Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ο διοικητής του Μποδοσάκειου Στ. Παπασωτηρίου μετά τη συγκινητική χειρόγραφη επιστολή της γυναίκας που πήρε εξιτήριο: «Αισθάνομαι πολύ περήφανος για τους γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενους…»

Ο διοικητής του Μποδοσάκειου Στ. Παπασωτηρίου μετά τη συγκινητική χειρόγραφη επιστολή της γυναίκας που πήρε εξιτήριο: «Αισθάνομαι πολύ περήφανος για τους γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενους…»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ανάρτηση του διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, Στ. Παπασωτηρίου, για την επιστολή που άφησε πίσω της προς τους εργαζόμενους και το προσωπικό του νοσοκομείου, η ασθενής που νόσησε και ανάρωσε από κορωνοϊό, και νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο.

«Πραγματικά αισθάνομαι πολύ Περήφανος για τους Γιατρούς, τους Νοσηλευτές και όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας. Η χειρόγραφη επιστολή της κυρίας απο τη Δαμασκηνια που χθες άφησε στο χώρο νοσηλείας της μετά από το εξιτήριο που πήρε με έχει συγκινήσει. Κερδήθηκε μια μάχη η προσπάθεια συνεχίζεται με υπευθυνότητα ψυχραιμία και σύνεση. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του Νοσοκομείου μας χωρίς να ξεχωρίζω κανέναν. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς μας. Συνεχίζουμε δυνατά και προσωπικά θα είμαι αδιαμαρτύρητα Δίπλα σας Συνεχώς. Μένουμε στο Σπίτι για το καλό όλων μας!»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team