Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > 2940 συμπολίτες μας παρέδωσαν πινακίδες των οχημάτων τους το 2019 στη ΔΟΥ Κοζάνης

2940 συμπολίτες μας παρέδωσαν πινακίδες των οχημάτων τους το 2019 στη ΔΟΥ Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στην εκπνοή του 2019 δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας που έσπευσαν στην ΔΟΥ Κοζάνης προκειμένου να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους, προκειμένου να γλιτώσουν και την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας.

Μέσα στον συνολικό αριθμό των ατόμων που παραδίδουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων η μηχανών, είναι και οδηγοί που θα παρέδιδαν ουτωσω η άλλως τα οχήματά τους ωστόσο τα τελευταία χρόνια με την κρίση και την αύξηση των τελών κυκλοφορίας, παρατηρείται σταθερή τάση.

Σύμφωνα με στοιχεία από την Εφορία Κοζάνης (31 Δεκεμβρίου), κατέθεσαν τις πινακίδες τους 2940 συμπολίτες μας, αριθμός σχεδόν ίδιος με πέρυσι. Μάλιστα σύμφωνα με αντίστοιχο ρεπορτάζ του «Π» στις 20/12/18 ο αντίστοιχος αριθμός έφτανε στους 2464.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, το διάστημα 12 με ...