Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Αυξημένες οι ανάγκες για αίμα το Πάσχα – Κάλεσμα της «Γέφυρας Ζωής»: «Η Ανάσταση να έρθει και στις ψυχές μας» – VIDEO

Αυξημένες οι ανάγκες για αίμα το Πάσχα – Κάλεσμα της «Γέφυρας Ζωής»: «Η Ανάσταση να έρθει και στις ψυχές μας» – VIDEO

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με διπλή εξόρμηση συνέχισε την Τετάρτη τις δράσεις του, ο δραστήριος σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής», Κοζάνης.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον «Π», ο πρόεδρος του συλλόγου, Θεόδωρος Τσαουσίδης, το πρωί από τις 10 μέχρι το μεσημέρι έγινε δράση στο διαιτολογικό γραφείο του Μανώλη Πλιάκη, όπου και έγινε ενημέρωση στους πελάτες και έλαβαν δείγμα σάλιου και μετά το μεσημέρι έγινε αιμοδοσία στο γραφείο της Κοζάνης, με ικανοποιητική προσέλευση αλλά και τις ανάγκες να αυξάνονται ειδικά τις άγιες ημέρες που διανύουμε.

Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να σπεύσουν στα νοσοκομεία της περιοχής ώστε να αιμοδοτήσουν, γιατί οι ίδιοι θα χρειαστούν αίμα. «Η ανάσταση να γίνει και στην ψυχή μας και όχι μόνο στα λόγια», είπε με νόημα ο ίδιος, καλώντας τον κόσμο να εγγραφούν δωρητές οργάνων και να προσέρχονται στα γραφεία του συλλόγου για να ενημερώνονται για τις δράσεις του και την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Video: Γιώργος Τριανταφύλλου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη