Αρχική > Αθλητικά > 26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΟΣΔ/IFBB 25-5-2013

26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΟΣΔ/IFBB 25-5-2013

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

PROTATHLIMA EOS1

Διάκριση για την Πτολεμαϊδα στο 26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΟΣΔ/IFBB η οποία αναγνωρίζεται απο την Ελληνική Γραμματεία Αθλητισμου.

Η αποστολή του Personal Athletic Center συμμετείχε στο 26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΟΣΔ/IFBB με τον Α. Σ. Λάρισας και με τον αθλητή Στεργιόπουλο Στέφανο. Επέστρεψε έχοντας στις αποσκευές της ένα χάλκινο μετάλλιο (3η θέση) στην κατηγορία του Classic Bodybuilding Νέων.

Στην κατηγορία Classic Νέων έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνον άνδρες έως 23 ετών και όπως έχουμε ξαναπεί έχει ως μέτρο την φυσιολογικά συμμετρική ανάπτυξη του αθλητή περιορίζοντας την μυικότητα του στα 6 κιλά πλέον του ύψους του.

Ο Στέφανος αγωνίστηκε με ύψος 181 και σωματικό βάρος 79,7 κιλά που σημαίνει ότι μπορεί να διαγωνισθεί στην κατηγορία αυτή έχοντας επιπλέον 7 κιλά. Η προετοιμασία του διήρκησε 8 περίπου μήνες ακολουθώντας με στρατιωτική πειθαρχία το προπονητικό & διατροφικό του πλάνο.

Mας έκανε πραγματικά ιδιαίτερα υπερήφανους με την μαχητικότητα & το επίπεδο αθλητή που έδειξε επάνω στη σκηνή αν και ήταν ο πρώτος του αγώνας, μιας και αποτελεί αυτό που λέμε “γέννημα-θρέμμα” του Personal Athletic Center !
Θερμά συγχαρητήρια, με τις ευχές μας για διαρκείς επιτυχίες στη ζωή του !!!

PROTATHLIMA EOS

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team