Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > 22 τα κρούσματα στο Βόιο- Τι ειπώθηκε στην πρωινή σύσκεψη

22 τα κρούσματα στο Βόιο- Τι ειπώθηκε στην πρωινή σύσκεψη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στα 22 ανέρχονται τελικά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μέχρι αυτή τη στιγμή σε όλο το Δήμο Βοϊου, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που υπήρξε στη σύσκεψη των επικεφαλής των συνδυασμών του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία διεξήχθη το πρωί.

Από αυτά τα 14 είναι στη Σιάτιστα, τα 6 στην Εράτυρα, το 1 στο Καλονέρι και 1 καταγράφεται στη Μολόχα(Δ.Ε. Νεάπολης), ενώ αύριο θα επαναληφθούν αρκετά τεστ από τον ΕΟΔΥ.

Στη σύσκεψη τονίστηκε ιδιαίτερα πως πρέπει να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα προστασίας κατά γράμμα, ενώ έπεσαν και προτάσεις για κλείσιμο των καταστημάτων στις 12 τα μεσάνυχτα, όπως ισχύει σε άλλες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» υπήρξαν και στιγμές μικροέντασης, όταν επικεφαλής της αντιπολίτευσης έκανε αναφορά στις εκδηλώσεις του 15αύγουστου και τη στάση που κράτησε η δημοτική αρχή, επιτρέποντας ουσιαστικά την παρέλαση με τα άλογα και το συνωστισμό αρκετού κόσμου στον κεντρικό δρόμο της Σιάτιστας.

Ζήσης Πιτσιάβας

Διαβάστε και το Δελτίο Τύπου που απέστειλε ο Δήμος Βοΐου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 24-8-2020 και ώρα 10:00 πμ στο Δημαρχείο στη Σιάτιστα, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Ζευκλής Χρήστος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Τοπαλίδης Ηλίας, οι επικεφαλής των Συνδυασμών του Δημοτικού Συμβουλίου κκ. Κοσμίδης Δημήτριος, Γκερεχτές Λάζαρος και Καραμπατζιάς Μιχάλης, καθώς επίσης και η  Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Σιάτιστας, στα πλαίσια της αντιμετώπισης της κατάστασης που διαμορφώθηκε εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού, που εντοπίστηκαν σε περιοχές του Δήμου.

Αποφασίστηκε να ανακοινωθούν τα παρακάτω:

  1.  Προτρέπουμε τους  δημότες στην ευρύτερη χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, ακόμη και στους εξωτερικούς, όταν παρατηρείται συνωστισμός  πολλών ατόμων.
  2.  Την αποφυγή συναθροίσεων και τη διοργάνωση εκδηλώσεων σε επαγγελματικούς – ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους.
  3. Εφιστούμε την προσοχή στους επαγγελματίες για την αυστηρή τήρηση των μέτρων, που ισχύουν και ή δυνατόν το εθελοντικό κλείσιμο των καταστημάτων συνάθροισης κοινού (εστίασης, καφέ-μπαρ κλπ) για το διάστημα των επόμενων 10 ημερών.
  4. Όσοι βρέθηκαν θετικοί στο τεστ του κορωνοϊού, αλλά και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός τους παρακαλούνται να συνεχίσουν να επιδεικνύουν την ίδια υπευθυνότητα, που έδειξαν μέχρι σήμερα και να περιοριστούν στο σπίτι τους.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Π. Πλακεντάς στο ΠΣ για την απουσία Σιδηροδρομου για το ΒΙΟΠΑ και Μετεγκαταστάσεων, στο Υπόμνημα για το Χωροταξικό Σχέδιο της ΔΜ – Τι είπε για το Χάρτη της ΡΑΕ

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Lockdown: 17+1 περιπτώσεις που δεν επιβάλλεται πρόστιμο όταν βγαίνεις από ...