Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Η παράσταση «Τρία παραμύθια και ένα μυστικό», την Πέμπτη στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας

Η παράσταση «Τρία παραμύθια και ένα μυστικό», την Πέμπτη στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Ευστάθιος Κατσίδης διοργανώνουν Ετήσια Παράσταση του Δημοτικού Παιδικού Θεάτρου Εργαστηρίου με τίτλο «Τρία παραμύθια και ένα μυστικό», την Πέμπτη 1 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Μια φορά κι έναν καιρό…»Τρία παραμύθια κι ένα μυστικό». Το ΔΗ.ΠΑΙ.Θ.Ε., με τους διοικούντες, τους μαθητές, τους γονείς των μαθητών και την δασκάλα, γιορτάζουν το καλοκαίρι με μια παράσταση παραμυθένια. Αλήθεια, πόσες κοκκινοσκουφίτσες υπάρχουν; Και για πείτε, τελικά το βρήκε το γοβάκι η Σταχτοπούτα; Και ο βάτραχος έγινε πρίγκιπας; Τρία γνωστά παραμύθια που οι μικρότεροι μαθητές αγάπησαν και «έπαιξαν» μαζί τους. Όσο για το μυστικό; «Άλλωστε ετούτη η ζωή, θα ήταν τόσο βαρετή, αν δεν υπήρχε γενικώς και κάποιος διαφορετικός».

Μικροί και μεγάλοι εν δράσει. Το ΔΗ.ΠΑΙ.Θ.Ε. τα τελευταία 8 χρόνια διαβάζει….παίζει….διασκευάζει και …»κατασκευάζει» τις δικές του ιστορίες! Ελάτε να ταξιδέψετε στον μαγικό μας κόσμο! Ελάτε να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε μαζί!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά στο άνοιγμα της αγοράς και η κίνηση στα τοπικά καταστήματα έχει θετικό πρόσημο. Δεν μας εφησυχάζει»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, Με το πέρασμα της πρώτης εβδομάδας που έχουμε τα καταστήματά μας ανοιχτά μετά από ...