Αρχική > Uncategorized > 10o FINAL – FOUR ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
None

10o FINAL – FOUR ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Ακόμη μια μεγάλη Πανελλήνια διοργάνωση φιλοξενεί ο Δήμος Πτολεμαΐδας στο κλειστό Κολυμβητήριο το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Απριλίου, το 10ο FINAL – FOUR κυπέλλου Πόλο Ανδρών. Μετέχουν οι ομάδες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι μεγάλο με μεγάλη προσέλευση φιλάθλων και από τις τέσσερις ομάδες. Για να υπάρξει τάξη στο κολυμβητήριο αναμένεται τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια, θα δοθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στις τέσσερις ομάδες οι οποίες μάλιστα θα είναι ονομαστικές και θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος σε όσους εισέρχονται στο κολυμβητήριο. Αυτά αποφασίστηκαν στη σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη στην Κοζάνη στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου μετείχαν ο Εισαγγελέας κος Κούτρας, ο Αστυνομικός Διευθυντής κος Κολτσίδας, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κολύμβησης κος Κατσαρός, ο υπεύθυνος λειτουργίας του Κολυμβητηρίου κος Πολυχρονίδης, ο αντιδήμαρχος Πτολ/δας κος Αλεξανδρίδης και εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:
5μμ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
7μμ: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟΚ
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/4/2009
3μμ: Τελικός αγώνας
4μμ: Απονομή

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

ΠΑΝΣΕΚΤΕ: «Νέα Αυστηρότερα μέτρα λειτουργίας στην Εστίαση και Διασκέδαση από 13 έως 20 Σεπτεμβρίου με ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ για τους ανήλικους και για test»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τα νέα μέτρα λειτουργίας στην εστίαση και διασκέδαση, αναφέρει με ανακοίνωσή του το Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατορίων – Καφετεριών ...