Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > 08 Σεπτεμβρίου η διεξαγωγή αιμοληψιών των συγγενών πεσόντων του ΄40 στην Π.Ε. Καστοριάς

08 Σεπτεμβρίου η διεξαγωγή αιμοληψιών των συγγενών πεσόντων του ΄40 στην Π.Ε. Καστοριάς

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Σε συνέχεια προηγούμενης συνάντησης που είχε πραγματοποιηθεί με τους  προέδρους των Κοινωφελών Επιχειρήσεων των Δήμων, των υπευθύνων δομών «Βοήθεια στο Σπίτι», τους νοσηλευτές, τους κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντές ιατρούς, παραδόθηκε την Παρασκευή 04 Σεπτεμβρίου 2020, στους υπευθύνους των δομών, όλο το υλικό που είναι απαραίτητο για την διεξαγωγή των αιμοληψιών, στο πλαίσιο αναζήτησης των συγγενών των Δυτικομακεδόνων πεσόντων του ’40.

Οι αιμοληψίες θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα και στους τρεις Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς την Τρίτη 08 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος υποδεχόμενος τους υπευθύνους των δομών και το νοσηλευτικό προσωπικό, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πολύτιμη συνδρομή των δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» στην όλη διαδικασία, η οποία απαιτεί τον συντονισμό και την συνεργασία όλων των εμπλεκομένων,  προκειμένου να είναι επιτυχής.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς με αίσθημα ευθύνης και ευγνωμοσύνης προς τους ήρωες προγόνους μας, που έπεσαν μαχόμενοι κατά τη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου στη Βόρεια Ήπειρο, αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη  Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη.

 Θεωρεί χρέος την απόδοση τιμών σε όλους εκείνους τους νεκρούς ήρωες  που σκοτώθηκαν στη μάχη και έμεινα άταφοι ή πρόχειρα θαμμένοι σε ομαδικούς τάφους ή σε οστεοφυλάκια.  

Η δράση αυτή έρχεται να δώσει λύση σε μια μακροχρόνια εθνική εκκρεμότητα.  

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς προς δήμαρχο Κοζάνης: «Όποιος μας αμφισβητεί, αμφισβητεί 31 επιδημιολόγους

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στις «βολές» που εκτόξευσε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, για την επιβολή lockdown και το «πάγωμα» της ...